Ρέβη-Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Αφρική

instagram @roula.revi

Το ταξίδι εθελοντισμού στην Αφρική φαίνεται να είναι το κάτι άλλο!

Μέχρι την Τανζανία ταξίδεψαν Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας μαζί με τον οργανισμό Wheeling2help. Η οικογένειά τους συμμετέχει σε ένα ένα ομαδικό ταξίδι προσφοράς και εθελοντικής εργασίας.

Η οικογένεια Τότσικα-Ρέβη ξεκίνησε το ταξίδι από την Τανζανία και η φωτογράφος δε σταμάτησε λεπτό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το πρόγραμμα εθελοντισμού και παροχής βοήθειας στους ντόπιους.

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας , θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει», έγραψε σε μία από τις πολλές ανάρτησεις η Ρούλα Ρέβη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη ο ηθοποιός κα και μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας είχε παραδεχθεί: «Είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τον άλλο. Εμάς μας έδεσε ακόμα πιο πολύ εκείνη η περίοδος με τον Covid. Οπότε αυτό είναι το μυστικό: η συνεχής εγρήγορση και η αγάπη για τα πράγματα και απέναντι στον άλλο».

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

«Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου»

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πολλά χρόνια μαζί με τη σχέση τους να ωριμάζει και να δυναμώνει με το πέρασμα του χρόνου.

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη είχε πει για την γυναίκα του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved