Βασιλική Τρουφάκου: Πατητές στην πισίνα με τον τριών μηνών γιο της

Μαμά και γιος απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην Εύβοια.

Βασιλική Τρουφάκου: Πατητές στην πισίνα με τον τριών μηνών γιο της

instagram @vassiliki_troufakou

Η Βασιλική Τρουφάκου πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα φαίνεται πως διανύει τους ομορφότερους μήνες της ζωής της.

Τα περισσότερα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφορούν τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά αλλά και πριν μοιράζοταν στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της.

Αυτή τη φορά ανάρτησε ένα carousel post με εκείνη να κρατά στην αγκαλιά της των τριών μηνών γιο της σε μία πισίνα ενός μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Εύβοια.

«Εκδρομικοί τύποι, η συνέχεια: Πατητές σε πισίνα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post.

Όσον αφορά στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε για δεύτερη χρονιά στο ρόλο της «Σοφίας Αλεξανδρή» στη σειρά «ο Γιατρός», αλλά μέχρι τότε η αξιολάτρευτη μαμά θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με το μικράκι της.

Ο τοκετός της κράτησε πάνω από 30 ώρες

«Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε ολη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστασεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα•με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους.

Έχω πλημμυρίσει αγάπη», είχε γράψει την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της. Αυτή τη φωτογραφία μοιράστηκε με τους 106 χιλιάδες ακόλουθούς της.

https://www.instagram.com/p/C7j-K7XNcqC/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved