Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμός, απογοήτευση και θλίψη» - Η ανάρτησή της για τις φωτιές στην Αττική

H παρουσιάστρια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την απόγνωση αλλά και την βαθιά απογοήτευση που για ένα ακόμα καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την περίοδο αυτή βρίσκεται εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πάρο, όπου περνά τις διακοπές της.

Την πιο όμορφη φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα έβγαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον γιο της

Ωστόσο, δεν έπαυε λεπτό να ενημερώνεται όπως και όλη η Ελλάδα, για την καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής που έκαψε, μέχρι αργά το βράδυ, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα, περιουσίες και στοίχισε τη ζωή μιας γυναίκας.

Θέλοντας να εκφράσει δημόσια την βαθιά απογοήτευσή της που για ακόμα μια φορά η φωτιά δεν μπόρεσε να ελεγχθεί έγκαιρα με τα καταστροφικά αυτά αποτελέσματα έκανε τις ακόλουθες δύο αναρτήσεις:

«Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα γιατί έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας.

Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης.

Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν».

Στη δεύτερη ανάρτησή της η παρουσιάστρια δείχνοντας τα αποκαΐδια της φωτιάς, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παντού φωτιά, στάχτες και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το πού θα σταματήσει η λαίλαπα.

Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved