Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό μήνυμα που «έγραψαν» τα παιδιά της για εκείνη στην άμμο

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό μήνυμα που «έγραψαν» τα παιδιά της για εκείνη στην άμμο

Στο πανέμορφο και πολυσύχναστο νησί των Κυκλάδων, στην Πάρο, βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις καλοκαιρινές της διακοπές και για συντροφιά της έχει την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τα τρία παιδιά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, λίγες μέρες μετά το καλοκαιρινό φινάλε της πρωινής εκπομπής «Happy Day» αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πάρο, όπως κάνει άλλωστε κάθε καλοκαίρι.

Φαίνεται, μάλιστα, πως περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό, Γιάννη-Εφραίμ.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα παιδιά της «έγραψαν» στην άμμο της παραλίας ένα τρυφερό μήνυμα: «I love you».

Η μαμά Σταματίνα δεν έχασε ευκαιρία και φωτογραφήθηκε δίπλα στην αμμουδιά, καθώς στη λεζάντα του story έγραψε: «A sweet message from my sweethearts»

Αυτό είναι ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που μοιράζεται σε καθημερινή βάση η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους 762 χιλιάδες ακόλουθούς της. Βόλτες, γραφικά σοκάκια, πρωινά στην παραλία και παιχνίδια στην άμμο πλαισιώνουν τα story και τα posts της.

Οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη, απολαμβάνουν το καλοκαίρι μαζί με τη μαμά τους, δείχνοντας τα πολύχρωμα τους βραχιολάκια αλλά και παίζοντας στην αμμουδιά.

13 χρόνια γάμου – 3 παιδιά

Ο Θέμης Σοφός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 13 χρόνια παντρεμένοι κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C9DD4jLKCxM/

Όπως έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Κατερίνα Καινούργιου, ο σύζυγός της αποφεύγει τη δημοσιότητα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

«Εμένα όλο αυτό που δεν ασχολείται με αυτά που ασχολούμαστε εμείς με τον μικρόκοσμό σας, μου αρέσει. Επίσης, περνάει μια φάση ο Θέμης τα τελευταία χρόνια, όσο οι άλλοι συνάδελφοί του επιζητούν να είναι στο προσκήνιο και στη δημοσιότητα , εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω. Θεωρεί ότι όλη αυτή η δημοσιότητα που μπορεί να έχει να κάνει και με εμένα, δεν του κάνει καλό στη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved