Τζένη Θεωνά: Στριμώχνονται με τον γιο της «για μία θέση στον ήλιο»

Τα παιχνίδια της ηθοποιού με τον γιο της στην παραλία.

Τζένη Θεωνά: Στριμώχνονται με τον γιο της «για μία θέση στον ήλιο»

instagram @jennytheona

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά αλλά και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» & «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1 απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με τον πεντάχρονο γιο της, Αρίωνα.

Η πολυπράγμων ηθοποιός μοιράστηκε ένα οικογενειακό, αλλά και χιουμορίστικο, στιγμιότυπο όπου μαμά και γιος στριμώχνονται «για μία θέση στον ήλιο».

Ο λογαριασμός της Τζένη Θεωνά στο Instagram είναι γεμάτος από stories με τον γιο της να κολυμπά, να παίζει με την άμμο αλλά και να απολαμβάνει τα φουσκωτά παιχνίδια στη θάλασσα.

Πώς επέλεξε το όνομα του γιου της, Αρίωνα

Πριν μερικά χρόνια, ως τότε νέα μαμά, η Τζένη Θεωνά είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου «The 2night Show» και χαρακτηριστικά είχε αναφέρει :

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας.»

«Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός καταλήγοντας: «Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».

https://www.instagram.com/p/CROSX4wM7Yg/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved