Ήβη Αδάμου: Μαμά και κόρη στην Κέρκυρα-Ποζάρουν φορώντας τα καλά τους

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μετά από καιρό νέες φωτογραφίες με την κόρη της.

Ήβη Αδάμου: Μαμά και κόρη στην Κέρκυρα-Ποζάρουν φορώντας τα καλά τους

instagram @iviadamou_

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Σταβέντο) αποφεύγουν να ποστάρουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με την κόρη τους, Ανατολή- Νεφέλη. Επικεντρώνονται κυρίως στα επαγγελματικά post. Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστες φορές, όπως αυτή, που η μαμά Ήβη μοιράστηκε κάποια τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η οικογένεια Κουινέλη- Αδάμου περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα. Μαμά και κόρη, λοιπόν, φόρεσαν τα καλά τους και ετοιμάστηκαν για την απογευματοβραδινή τους βόλτα.

ivi-adamou-kori2.jpg

instagram @iviadamou_

Σε επόμενα story, η μικρή βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του dj σε ένα beach bar στην Κέρκυρα και η Ήβη Αδάμου σχολίασε «our little djs».

Πέρα όμως από τις βουτιές στη θάλασσα, η δεμένη οικογένεια επισκέφθηκε και το γνωστό αξιοθέατο, τον «θρόνο του Κάιζερ», το οποίο και βρίσκεται λίγο πιο έξω από το χωριό του Πέλεκα στην Κέρκυρα και έχει υπέροχη θέα.

Αυτό το σημείο είχε επιλέξει ο τελευταίος Γερμανός αυτοκράτορας και βασιλιάς της Πρωσίας, Γουλιέλμος ο Β΄, ευρέως γνωστός ως Κάιζερ, όταν παραθέριζε στην Κέρκυρα, για να απομακρύνεται από τον κόσμο και να στοχάζεται αγναντεύοντας το γαλάζιο του Ιονίου.

Επιπλέον, ο πέτρινος θρόνος του Κάιζερ δεν προσελκύει τους επισκέπτες μόνο για τη μοναδική θέα αλλά αποτελεί και ένα αγαπημένο σημείο για τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Εκεί δίνουν όρκους παντοτινής αγάπης που τους κλειδώνουν με μικρές κλειδαριές σφραγίζοντας τες στα κάγκελα της βαριάς σιδερένιας εξέδρας και στη συνέχεια πετάνε το κλειδί μακριά.

«Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου»

Πριν τέσσερις μήνες, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Fay’s Time» η Ήβη Αδάμου είχε μιλήσει για την μητρότητα:

«Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved