Κολιανδρή - Λούλης: Στο φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους η κόρη τους κλέβει την παράσταση

Τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη τους, Σμαράγδα.

Κολιανδρή - Λούλης: Στο φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους η κόρη τους κλέβει την παράσταση

Όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τα παιδιά τους περνούν η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης.

Το καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος που έχουν ελεύθερο χρόνο για να τον περάσουν όλοι μαζί καθώς το ζευγάρι θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων των σειρών που συμμετέχουν.

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Ταξίδεψαν με τα παιδιά τους για Πάσχα στην Ισπανία (εικόνες)

https://www.instagram.com/reel/C9UaFF1sVJQ/

Αν και οι δύο ηθοποιοί αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά τους, κατά καιρούς κάνουν κάποιες εξαιρέσεις και μοιράζονται στα social media φωτογραφίες από όμορφες στιγμές τους.

Χρήστος Λούλης: «Η Έμιλυ είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό»

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν το πού πήγαν. Αν και πέρσι η Έμιλυ Κολιανδρή είχε αναρτήσει φωτογραφίες και με τον γιο της, Αλέξανδρο...

https://www.instagram.com/p/Cv7hNGsocOz/

...στις φετινές τις αναρτήσεις την παράσταση κλέβει η κόρη της, Αλεξάνδρα.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι πολλά χρόνια μαζί και το 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα δύο τους παιδιά, Αλέξανδρος και Σμαράγδα, γεννήθηκαν το 2011 και το 2015 αντίστοιχα. Για την οικογένειά του και την πατρότητα είχε μιλήσει λίγους μήνες πριν ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν έτσι το ξύπνημα με τα παιδιά, χαμόγελα, πρωινό στην κουζίνα. Δεν είναι έτσι, είναι μια μάχη. Η μικρή μου κόρη δεν ξυπνάει... δεν θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι. Είναι αυτός ο άνθρωπος. [...] Η οικογένεια που έχει πρωινά χαμόγελα και δεν έχει άγχος είναι φαντάζομαι μια κάποια οικογένεια σε ένα ψαροχώρι στην Μαλαισία, όπου για να πας εκεί θες 8 ώρες με τη βάρκα... οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα και είναι μια χαρά [...] Ψαρεύουν και κοιμούνται το μεσημέρι. Δεν υπάρχει τέτοια οικογένεια που να είναι έτσι πάντα. Μπορεί να είναι μια στιγμή μόνο. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είχα την εικόνα των δικών μου γονιών που πάντα ήταν στοργικοί... Έβλεπα μπαμπάδες με παιδάκια στο δρόμο και ζήλευα αυτή τη σύνδεση. Ήθελα να αφιερώσω κι εγώ τη ζωή μου σε άλλους ανθρώπους [...]» , είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε άλλη συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα είχε αποκαλύψει μερικές από τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά του ως μπαμπάς.

«Ο Αλέξανδρος τώρα που πηγαίνει πρώτη γυμνασίου [...] και μου λέει πού τα θέλουμε όλα αυτά τα μαθήματα [...] το παιδί έχει δίκιο. Τα βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα... [...] εγώ σαν πατέρας του λέω "μην προαποφασίζεις από τώρα -που δεν ξέρεις- τι θα σου φανεί και τι δεν θα σου φανεί χρήσιμο. Θα πρέπει να τα ρουφάς όλα με βουλιμία σχεδόν, γιατί αν δεν μπορείς να φανταστείς κάποιον από τους δρόμους που νομίζεις ότι ξέρεις τώρα ότι κάπου θα φανούν αυτά χρήσιμα, μπορεί με όλες αυτές τις γνώσεις που θα αποκτήσεις να φτιάξεις έναν δικό σου δρόμο."! ».

Για τη μητρότητα και τις ενοχές που νιώθει επειδή λείπει αρκετές ώρες μακριά από τα παιδιά της καθημερινά η Έμιλυ Κολιανδρή, μίλησε σε συνέντευξή της. Στην κάμερα του Happy Day μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει ότι κάποιες φορές είναι «απούσα» και πως ο Χρήστος Λούλης είναι ένας «θαυμάσιος πατέρας».

«Νιώθω ότι μερικές φορές είμαι απούσα και αυτό με βαραίνει με φοβερές ενοχές. Στο λίγο χρόνο που έχω κάθε μέρα μαζί τους είμαι αγχώδης, απαιτητική και έτσι το χάνω παρά πολύ. [...] Είναι ένας θαυμάσιος πατέρας ο Χρήστος. Έχει και τα κακά του. Είναι ισχυερογνώμον και κάποιες φορές σκληρός με τους ανθρώπους».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved