Αντώνης Σρόιτερ: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του - Μπαμπάς και κόρη κάνουν κατάδυση

Ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με τη μία από τις δύο κόρες του.

Αντώνης Σρόιτερ: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του - Μπαμπάς και κόρη κάνουν κατάδυση

instagram @ioanna_sro

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν αποκτήσει δύο κορίτσια, την Νάντια και την Παυλίνα φωτογραφίες των οποίων ο γνωστός δημοσιογράφος δεν αναρτά σχεδόν ποτέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε αντίθεση με τη σύζυγό του που κάνει συχνά αναρτήσεις μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/C98A9wiI01Z/

Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών ο anchorman του ALPHA μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με μία από τις δύο κόρες του.

Αντώνης Σρόιτερ: Τα παιχνίδια με τις κόρες του στην πισίνα λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία

Στη φωτογραφία, μπαμπάς και κόρη ετοιμάζονται να βουτήξουν στη θάλασσα. Ο Αντώνης Σρόιτερ ελέγχει την καταδυτική στολή της κόρης του λίγο πριν πέσουν μέσα στο νερό.

«Θέλω να βουτήξω και εγώ», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ συνοδεύοντας αυτή την όμορφη φωτογραφία που δείχνει μπαμπά και κόρη να ετοιμάζονται να κάνουν κατάδυση μαζί.

sroiter-me-kori-katadisi.jpg

Η αδυναμία που έχει ο Αντώνης Σρόιτερ στις κόρες του

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει αδυναμία στις κόρες του και το δείχνει που μιλά για εκείνες. Πριν μερικά χρόνια ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Αlpha Παντού» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κόρες του, Νάντια και Παυλίνα, που τους έχει μεγάλη αδυναμία.

«Η Νάντια είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της. Θα παντρευτεί και θα μείνουμε όλοι μαζί σπίτι. Τα έχουμε λύσει αυτά. Όταν σπουδάσουν θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο απέναντί τους ή θα είμαι με ένα αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι. [...]Μέχρι στιγμής η πιο περίεργη απορία των παιδιών ήταν γιατί όταν μας μιλάς στην τηλεόραση, σου μιλάμε, γιατί δεν μας απαντάς. Υπάρχει ένα πρόβλημα τέτοιο. Επίσης μου λένε γιατί κάθε μέρα πηγαίνω στη δουλειά και λέω τις ειδήσεις ενώ μπορεί να τις πει κάποιος άλλος».

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Οι διακοπές τους στην Κύθνο με τις κόρες τους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved