Dad VS toddler - Η Λένια συναγωνίζεται τον μπαμπά, Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους

Ένα τρυφερό βίντεο δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram. 

Dad VS toddler - Η Λένια συναγωνίζεται τον μπαμπά, Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους

instagram @eleftherios_petrounias

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Αυτό έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από το βίντεο που δείχνει τον μπαμπά και την κόρη να κάνουν ασκήσεις στους κρίκους, αυτό λέμε εμείς και αυτό λένε και όλοι όσοι είδαν το παρακάτω στιγμιότυπο.

«Dad VS toddler
#rings #petrouniasfamily #petrounias #3yrs #gymnastics», σχολίασε η Βασιλική Μιλλούση που απαθανάτισε το στιγμιότυπο με τον Λευτέρη Πετρούνια και την μικρότερη κόρη τους, Λένια.

https://www.instagram.com/reel/C_LNQYbIf0F/

Χαλαρές οικογενειακές στιγμές για την οικογένεια Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών μαζί με τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλιούση και τις κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Οι τέσσερίς τους βρίσκονται ακόμη στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο όπου συνδυάζουν καλοκαιρινές διακοπές και προπόνηση μαζί. Η Βασιλική Μιλλούση μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στο νησί.

Εκτός από το βίντεο που δείχνει την κόρη να συναγωνίζεται τον μπαμπά, Λευτέρη, δημοσίευσε και στιγμιότυπα που δείχνουν και τις δύο κόρες της, να κάνουν διάφορες ασκήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved