Χριστίνα Μπόμπα: Το πρωινό που ετοίμασε για τις δίδυμες είναι μια υγιεινή back to school πρόταση

Ένα healthy πρωινό από τα χεράκια της Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρωινό που ετοίμασε για τις δίδυμες είναι μια υγιεινή back to school πρόταση

Οι διακοπές τελείωσαν για την Χριστίνα Μπόμπα. Μετά από ένα υπέροχο ταξίδι που έκανε στη Νορβηγία με τις κόρες της, τη μητέρα της, την πεθερά της και την κουνιάδα της, επέστρεψε στην Αθήνα και στην καθημερινότητά της.

Χριστίνα Μπόμπα: Η επιστροφή από τη Νορβηγία και οι νέες φώτο που δημοσίευσε

«Πριν δυο μερες γυρίσαμε από τη Νορβηγία, πήγαμε γυναικοπαρέα εγώ, οι μικρές μου, οι γιαγιάδες μας και η θεία μας! Εδώ είναι στιγμές μας από το Bergen και την εξόρμηση μας στα φιορδ! Γύρισα με το μυαλό μου ξεκούραστο και γεμάτο νέες εικόνες! Γεμάτη έμπνευση για νέες περιπέτειες για τη νέα σεζόν που έρχεται! Εύχομαι σε όλους μας καλή επιστροφή από τις διακοπές! Ας δημιουργήσουμε νέες μοναδικές εμπειριες και κάτι που 3 χρόνια έχω εκτιμήσει πολυ: ας παίξουμε!!!», είχε σχολιάσει κάτω από τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά το Όσλο στο Μπέργκεν με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Το πρωινό που ετοίμασε για τις δίδυμες είναι μια υγιεινή back to school πρόταση

Η Χριστίνα Μπόμπα από νωρίς ήθελε τα παιδιά της να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες, ξεκινώντας με μια καλή κατανομή φαγητού εντός της ημέρας. Μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δείξει ότι για την οικογένειά της, το πρωινό γεύμα είναι αρκετά σημαντικό.

Δεν είναι από τις μαμάδες που θα δώσουν μόνο ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους ή ένα τοστ ή δημητριακά. Φροντίζει οι δίδυμες να τρώνε ένα σωστό πρωινό, που περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων, που προσφέρουν πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες.

20 ιδέες για υγιεινό πρωινό για παιδιά

Αβοκάντο, αβγό, τοστ με μαύρο ψωμί, τοματίνια και χυμός. Αυτό είναι το πρωινό που σέρβιρε στις δίδυμες και ένα πρωινό που είναι αρκετά υγιεινό και ό,τι πρέπει για όλα τα παιδιά που σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα σχολεία τους.

mpompa-proino.jpg

Ένα καλό πρωινό θα βελτιώσει την ικανότητα συγκέντρωσης και τις μαθησιακές δυνατότητες των παιδιών.

Χριστίνα Μπόμπα: Στο Όσλο με τις κόρες της - Το φωτογραφικό άλμπουμ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved