Χριστίνα Μπόμπα: Μετά το Όσλο στο Μπέργκεν με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Στη Νορβηγία ταξιδεύει η Χριστίνα Μπόμπα όσο ο Σάκης Τανιμανίδης ταξιδεύει στην Αφρική για το World Party.

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά το Όσλο στο Μπέργκεν με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Τι και αν ο Σάκης Τανιμανίδης γυρίζει στην κυριολεξία τον κόσμο με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έμεινε πίσω και αποφάσισε να ταξιδέψει με τις κόρες της μέχρι τη Νορβηγία έχοντας όμως στο πλευρό της εκτός από τις κόρες της, τη μητέρα της, Γιώτα, την πεθερά της, Ματούλα και την κουνιάδα της, Κασσιανή.

Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό ταξίδι στη Νάξο, τα γενέθλιά της και οι στιγμές με τις δίδυμες

Πρώτη στάση έκαναν στο Όσλο. Από εκεί η Χριστίνα Μπόμπα έκανε υπέροχες αναρτήσεις και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να δείξει πόσο όμορφα πέρασαν.

«Oslo camera roll 🤍», έγραψε κάτω από αυτές τις λίγες φωτογραφίες που αποφάσισε να αναρτήσει ως post και όχι ως insta stories.

Τα Insta stories από το Oslo

Λίγο πριν πάρουν το τρένο για το Μπέργκεν, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια σειρά από Insta stories θέλοντας να δείξει μερικά όμορφα στιγμιότυπα από την ολιγοήμερη παραμονή τους στο Oslo. Τις φωτογραφίες δημοσιεύσαμε και εμείς πριν μερικές μέρες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Τα Insta stories από το Bergen

Η Χριστίνα Μπόμπα και τα κορίτσια της (μικρά και μεγάλα) βρίσκονται στο Bergen. Μία από τις πιο πολύχρωμες πόλεις της Νορβηγίας. Αποκαλείται και «Πόλη της Βροχής» μιας και οι βροχοπτώσεις είναι συχνές και έντονες.

Εκεί η Φιλίππα και η Αριάνα περίμεναν στην ουρά ενός καταστήματος για να φάνε «καρδούλες ψαρομπιφτεκάκια». Ένα πιάτο που φαίνεται ότι ενθουσίασε τις μικρές εξαιτίας του σχήματος που είχαν τα ψαρομπιφτεκάκια τους.

Το σπιτικό υγιεινό παγωτό που φτιάχνει στο σπίτι της η Χριστίνα Μπόμπα με 3 υλικά

Βόλτα σε ένα μικρό νησί για να φάνε

Εκτός από τις βόλτες στο κέντρο του Μπέργκεν όμως, η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με την γυναικοπαρέα της επισκέφθηκε το Cornelius Seafood Restaurant. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί και η μόνη πρόσβαση είναι μόνο με βάρκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved