Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την κόρη της

Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής στα social media.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την κόρη της

instagram @afromark

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό ως «Γερακίνα» μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Η Μάγισσα» δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την 14 μηνών κόρη της.

Η ηθοποιός δεν συνόδευσε με καμία λεζάντα τη φωτογραφία της. Αρκέστηκε απλά σε ένα emoji ήλιο «☀️».

Η φωτογραφία όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι εντυπωσιακή και έκανε πολλούς από τους συναδέλφους και τους φίλους της να αφήσουν ένα σχόλιο.

Η «Γερακίνα» δημοσίευσε στιγμιότυπα με την 6 μηνών κόρη της

Πρώτος σχολίασε ο Τάσος Νούσιας, ο Γερακάρης από τη σειρά «Η Μάγισσα». «Είστε θεές!!!» με τη «Γερακίνα» να του απαντά: «@tasos_nousias_official_account γεράκι μου εσύ! ❤️».

Ακολούθησε το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφίδα, της νέας πρωταγωνίστριας της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Η Μάγισσα» η οποία είναι και η ίδια μαμά πια. «❤️🍼», όπως βλέπετε ένα μπιμπερό και μια καρδιά δείχνουν πώς μια μαμά στέλνει σε μια άλλη τους «αγωνιστικούς της χαιρετισμούς».

Οι δυσκολίες πριν και μετά την γέννα και το όνομα που διάλεξε για την κόρη της

markella-giannatou-egkumosini.jpg

instagram @afromark

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου τον Φεβρουάριο πριν μερικούς μήνες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την κόρη της, που της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, την εγκυμοσύνη της, αλλά και όσα την δυσκόλεψαν στη γέννα, ενώ μοιράστηκε και το ιδιαίτερο όνομα που διάλεξε για τη μικρή της.

«Μελιώ τη φωνάζω. Μελία είναι το όνομά της. Το είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου», είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός και συνέχισε με μερικές αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της.

«[...]Μέσα σε 15 μέρες επέστρεψα στη δουλειά. Δούλευα μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Το αστείο είναι ότι στο γύρισμα [...]έβλεπαν βιντεάκια μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Λέγαμε θα γεννήσω στη δουλειά. Αλλά κόλλησα covid και σταμάτησα και επέστρεψα στο δεκαπενθήμερο.».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved