Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Πώς γιόρτασαν την 6η επέτειο γάμου τους

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την εκκλησία όπου παντρεύτηκε.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Πώς γιόρτασαν την 6η επέτειο γάμου τους

Πέρασαν έξι χρόνια από τη μέρα που ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στο «νησί του Σικελιανού».

Χάρης Χριστόπουλος : «Όταν “κρατάς” την ευτυχία» - Η υπέροχη φώτο με τους γιους του

Το ζευγάρι, για να γιορτάσει την επέτειο γάμου του, επισκέφτηκε το ίδιο εκκλησάκι που παντρεύτηκε. Μάλιστα ανέβασε την ίδια φωτογραφία στα social, με τον γνωστό φωτογράφο να γράφει συγκινημένος:

Χριστόπουλος - Μπραντ: Υπέροχες οι νέες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

«Πριν από έξι χρόνια, σε ένα έρημο νησάκι με ένα εξωκλήσι, δώσαμε αιώνιους όρκους αγάπης και σεβασμού, ενώπιον θεού, και ανθρώπων. Σήμερα την ίδια ημέρα γυρίζουμε στην ίδια εικόνα μπροστά με δυο αγγελικές ψυχές μέσα στα χέρια μας, για να ξανά προσευχηθώ, ακριβώς με τα ίδια λογια που είπα και τότε στον Αγιο Νικόλα.

Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου….»

https://www.instagram.com/p/C_f38RVCo_t/

Η πατρότητα και η ευτυχία που νιώθει

Ο γνωστός φωτογράφος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του πώς μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώσει για την οικογένεια που δημιούργησε.

https://www.instagram.com/reel/C_dVPWVCQLW/

« Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

https://www.instagram.com/p/C4yWKIRCt9x/

Μάλιστα, υπήρξε αμετανόητος εργένης μέχρι που γνώρισε την Ανίτα.

«Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την στιγμή είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο…Αυτόν τον καιρό ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου είναι μία νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά μου με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία», εξομολογήθηκε παλιότερα στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή « Πάμε Δανάη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved