Από το TikTok στην… τσάντα: Πώς το Listening to Lists «επιμελείται» την back to school λίστα

Και αν θες σε κάθε εμφάνιση του Gen A σου στο σχολείο να φωνάζουν όλοι «Slayyy, τότε σίγουρα θα τις συμβουλευτείς.

Από το TikTok στην… τσάντα: Πώς το Listening to Lists «επιμελείται» την back to school λίστα

Σεπτέμβριος. Ο μήνας που σηματοδοτεί ένα τέλος και μία αρχή. Το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών και την αρχή της νέας σεζόν ή για να ακριβολογούμε την αρχή της σχολικής σεζόν για μικρούς και μεγάλους.

Ακόμη, λοιπόν, και αν έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκες σε κάποια σχολική αίθουσα και δεν μπορείς πάντα να ακολουθήσεις το στυλ και τα trends της Gen A γενιάς, ο μικρός μαθητής της οικογένειας είναι εδώ για να σε μυήσει στον κόσμο της. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Μα φυσικά, μέσα από μία βόλτα στα Max Stores, εκεί που η οργάνωση της back to school shopping list «υπακούει» στο αγαπημένο School TikTok Trend «Listening to Lists»!

Το πιο in trend για τη σχολική λίστα

«Ok Boomer!», θα έλεγε τώρα κάθε μαθητής της Gen A, αν έβλεπε την έκφρασή σου, όταν διάβασες την πρόταση «School TikTok Trend “Listening to Lists”». Εντάξει, μπορεί να ανήκεις στη γενιά των Millennials, ωστόσο, όταν πέφτει στο τραπέζι το task «back to school list», πρέπει να είσαι ενήμερη για τις τελευταίες τάσεις που κυκλοφορούν. Πώς, αλλιώς, θα βοηθήσεις τον μαθητή της παρέας να διαμορφώσει την πιο επιμελημένη λίστα με τα απαραίτητα για την τάξη;

Διάβασε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved