Το πάρτι της Μελίτας Παύλου δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από εκείνο των παιδιών των Kardashians

Ένα πάρτι υπερπαραγωγή οργάνωσαν για τα 5α γενέθλια της κόρης τους ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Το πάρτι της Μελίτας Παύλου δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από εκείνο των παιδιών των Kardashians

instagram @eleni.hatzidou

Η Μελίτα έγινε 5 ετών και οι γονείς της φρόντισαν να οργανώσουν ένα υπέροχο πάρτι για εκείνη που τα είχε όλα. Για την ακρίβεια μας θύμισε το πάρτι που κάνουν οι Kardashians στα παιδιά τους.

Μελίτα Παύλου: Το βίντεο για τα γενέθλιά της που δημοσίευσαν οι γονείς της

xatzidou-eteoklis-(20).jpg

instagram @eleni.hatzidou

Το θέμα του πάρτι ήταν οι πριγκίπισσες της Disney όπου μάλιστα εμφανίστηκαν όλες στο πάρτι μαζί με τους πρίγκιπες. Όπως θα δείτε η Γιασμίν, ο Αλλαντίν, η Πεντάμορφη και το Τέρας, καθώς επίσης και η Ραπουνζέλ με τον Φλιν ήταν στο πάρτι της Μελίτας κάνοντάς το ακόμη πιο ξεχωριστό για εκείνη και τους φίλους της.

H εντυπωσιακή τούρτα

Η τούρτα είχε επίσης το ίδιο θέμα. Ήταν τριώροφη, είχε πολλά χρώματα και το ίδιο θέμα είχαν και τα cupcakes που μοίρασε στους φίλους της.

xatzidou-eteoklis-(18).jpg

instagram @eleni.hatzidou

Slimes, χρωμοσελίδες και παιχνίδια στα φουσκωτά

Τι άλλο είχε το πάρτι της Μελίτας; Πολλά παιχνίδια και δράσεις. Φουσκωτά μπαλόνια, χρωμοσελίδες, slimes, κατασκευές. Πράγματα που μας θύμισαν τα διάφορα πάρτι των Kardashians. Βλέπετε οι αδερφές Kim, Khloe και Kylie φημίζονται για τα πάρτι υπερπαραγωγή που διοργανώνουν για τα παιδιά τους και αυτό θα μπορούσε άνετα να είναι ένα από αυτά τα πάρτι.

Ετεοκλής Παύλου: Το κυνήγι θησαυρού της Μελίτας από το Μαυρομμάτι Βοιωτίας έως τις Μαλδίβες

Η Μελίτα φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη και οι περήφανοι γονείς της δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης τους, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη ήταν η Μελίτα που περνούσε χρόνο και γιόρταζε μαζί με τους φίλους της.

xatzidou-eteoklis-(17).jpg

instagram @eleni.hatzidou

Τα δώρα που μοίρασε στους φίλους της

Μετά το πάρτι η Μελίτα είχε μια έκπληξη για τους φίλους της. Είχε ετοιμάσει αναμνηστικά δωράκια που τα μοίρασε σε όλους μετά το τέλος του πάρτι. Κάθε σακουλάκι είχε μέσα ένα ταπεράκι σε ροζ ή μπλε χρώμα, κάνοντας έτσι την επιστροφή στο σχολείο πιο όμορφη.

«Ένα αναμνηστικό από τα 5α μου γενέθλια. Με αγάπη, Μελίτα»

Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Ο λόγος που γιόρτασαν τα γενέθλια της Μελίτας νωρίτερα

Τα απρόοπτα μετά το πάρτι

Κάθε γιορτή όμως, έχει και τα απρόοπτά της. Η Ελένη Χατζίδου μετά τις γενέθλιες αναρτήσεις, έκανε ακόμη μία: αυτή τη φορά έδειχνε το χέρι του Ετεοκλή Παύλου... με ορό.

«Εναλλαγές συναισθημάτων σε δευτερόλεπτα... Μην ανησυχήσετε είναι ήδη καλύτερα το αγόρι μου!».

xatzidou-eteoklis-(22).jpg

instagram @eleni.hatzidou

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου όπου ενημέρωνε ότι ανέβασε ξαφνικά πυρετό και για αυτόν τον λόγο χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

«Πριν λίγες ώρες ήρθα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να κάνω εισαγωγή. Αύριο αναμένουμε καλύτερα τα νέα!».

eteoklis-pavlou.jpg

instagram @eteoklispavlou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved