Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όπου φύγει φύγει η κόρη της πρώτη μέρα στο σχολείο

Η μία και μοναδική φωτογραφία που κατάφερε να βγάλει η δημοσιογράφος δεν ήταν έτσι όπως την περίμενε.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όπου φύγει φύγει η κόρη της πρώτη μέρα στο σχολείο

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια περήφανη μητέρα και δεν το κρύβει. Οι δύο της κόρες, Ισαβέλλα και Βικτώρια είναι η μεγάλη της αδυναμία και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες των κοριτσιών της και όλων όσων κάνουν μαζί.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το hate comment που δέχτηκε για το πάρτι της κόρης της και η ανάρτησή της

Η πρώτη μέρα στο σχολείο και η αναμνηστική φωτογραφία

Ως είθισται σήμερα, η περήφανη μαμά ήθελε να απαθανατίσει τα κορίτσια της, 9 και 7 ετών αντίστοιχα έξω από το σχολείο με τις σχολικές τους τσάντες. Όμως οι κόρες της... όπου φύγει φύγει. Όπως θα δείτε και εσείς στη σχετική ανάρτηση που έκανε η μία από τις δύο κόρες της δεν ήθελε να φωτογραφηθεί. Ο λόγος; Η πρωτιά στην τάξη. Όπως εξήγησε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η Ισαβέλλα ήθελε να φτάσει πρώτη στην τάξη και γι' αυτό δεν έκατσε ούτε λεπτό για την αναμνηστική φωτογραφία.

eliana-proti-mera-sto-sxoleio.jpg

«Όταν δεν κάθεσαι για αναμνηστική φωτογραφία και θες να φτάσεις πρώτη στην τάξη. Καλή αρχή σε όλα τα κατσικάκια!», έγραψε δείχνοντας τη μία να τρέχει προς το σχολείο και την άλλη να στέκεται στην άκρη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε το κέικ της τεμπέλας - Ιδού η συνταγή

Περί μητρότητας

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις της στο ρόλο της μητρότητας και πώς τον βιώνει η ίδια με δύο κόρες. Είναι μια μαμά παρούσα, που κάθεται στο πάτωμα με τα παιδιά της για να παίξει, που κάνει δρομολόγια το ένα μετά το άλλο, που οργανώνει υπέροχα παιδικά πάρτυ για εκείνα και που φυσικά μαγειρεύει πολύ μαζί τους.

https://www.instagram.com/reel/Co2DITjs7i0/

Οι αναρτήσεις της κατά καιρούς δείχνουν πώς όσο κουρασμένη κι αν είναι, θα πάρει τις κόρες της και θα βγουν έξω από το σπίτι για να πάνε σε κάποιο πάρκο, σε κάποια παιδική χαρά ή σε κάποιον παιδότοπο.

https://www.instagram.com/p/C1ua1SItpL1/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved