Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος στο τρίτο της παιδί - Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή ερμηνεύτρια ανακοίνωσε πώς περιμένει παιδί με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος στο τρίτο της παιδί - Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

« Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι απ τις πάνες να σου και ένα «δωράκι» ❤️
Καλο μας ταξίδι μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα😌
Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις ❤️
#blessed».

Με αυτό το ποστ και με μια selfie όπου διακρίνεται καθαρά η φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Πέννυ Μπαλτατζή γνωστοποίησε πώς περιμένει το τρίτο της παιδί.

https://www.instagram.com/reel/C_yCg2HILvB/

Δεκάδες ήταν οι ευχές με τους followers της να της εύχονται με το καλό.

Η οικογένειά της μεγαλώνει

Η Πέννυ Μπαλτατζή μαζί με τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη, επιχειρηματία, διοργανωτή εκδρομών και φωτογράφο, έχουν ήδη δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C63a1cjIjP0/

Τον Κάρολο που γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2019 και αγαπά τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως τη ζωγραφική και τη μουσική και την Αμέλια που είναι τρία χρόνια μικρότερη. Γεννήθηκε τον Ιούλη του 2022 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει εξωτερικά στον μεγάλο της αδερφό.

https://www.instagram.com/p/C9KtJrNItmd/
https://www.instagram.com/p/C9Zd3RKIAUm/

«Μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη»


Η Πέννυ Μπαλτατζή είχε μιλήσει στο «MEGA Καλημέρα» για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά αλλά και για την ....καψούρα με τον σύζυγό της.

« Ο σύζυγός μου δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει, όταν το κάνει για λίγο εμένα μου αρέσει, είναι ωραίο. Είμαι καψούρα με τον σύζυγό μου πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου...», ανέφερε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/C1mpvs0o4YU/

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην απόκτηση παιδιού αποκάλυψε πως, «μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη, δεν ήταν εύκολο και σκέφτηκα να σταματήσω. Όταν έβλεπα ότι δυσκολεύομαι να κάνω παιδιά, έλεγα στον Χρήστο “τι θέλει και κάθεται μαζί μου”, μου είπε ότι θα είναι μαζί μου είτε κάνουμε παιδί είτε όχι. Όταν πέθανε η μαμά μου ηρέμησα πολύ, γιατί ελευθερώθηκε και έφυγε ένα βάρος. Δύο μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας μου έμεινα έγκυος χωρίς καμία προσπάθεια και δεν το κατάλαβα. Μετά το πρώτο μου παιδί έχασα άλλο ένα μωράκι πολύ σύντομα, και μετά ήρθε στον κόσμο η μπέμπα μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved