Ιωάννα Τούνη: Η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα σχόλια για το δεύτερο παιδί

«Γιατί νιώθω αυτή την φωτογραφία τόσο «κοντά» αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακρυά;»

Μαργαρίτα Νικολάου
Ιωάννα Τούνη: Η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα σχόλια για το δεύτερο παιδί

instagram @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος, στον 9ο μήνα και αναρωτήθηκε: «Γιατί νιώθω αυτή την φωτογραφία τόσο «κοντά» αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακρυά;».

egkyos-touni-tbt.jpg

instagram @j.touni

Οι διαδικτυακές της φίλες (και φίλοι) αμέσως έπιασαν το πληκτρολόγιο στο χέρι και άρχισαν να απαντούν στην ερώτησή της με πολλούς να ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο το ερώτημά της.

Υπήρξαν εκείνοι που της έγραψαν ότι είναι έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί:

«Νιώθεις έτοιμη για δεύτερο ? 😂😂😂😂»

«Είσαι έτοιμη για δεύτερο κοκονα μου γι'αυτό!!!»

Εκείνοι που πίστεψαν ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά:

«Με το καλο τ δεύτερο κούκλα μου❤️❤️»

«Καλή λευτεριά 👏👏»

«Με το καλό!!! »

Και εκείνοι που θέλουν να κάνει ένα δεύτερο παιδί και μάλιστα να είναι... κορίτσι:

«Ένα 2 κ νά είναι κορίτσι άντε ακόμα μικρή είσαι κ νά έχει τής μανουλας σού τό όνομα ❤️να ξέρεις πάντα θά είναι περιφανή για σ εσένα και την όμορφη οικογένεια πού έχεις κάνει.κοριτσι καλό ❤️❤️❤️ εύχομαι όλα τά καλά κ νά κανείς είναι μεγάλη ευλογία»

«Αυτή είναι μια τέλεια κοιλιά.. που θέλουμε να τη ξαναδούμε ❤️❤️ με κορδέλακια ❤️❤️❤️❤️».

Όποια και αν ήταν τα σχόλια, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος για δεύτερη φορά και απάντησε στον φίλο της Στέφανο όταν τη ρώτησε αν νιώθει έτοιμη για ένα δεύτερο μωρό και εκείνη απάντησε με ένα «τεράστιο» και βροντερό όχι.

touni-sxolio-gia-deuteri-egkimosini.jpg


Η Ιωάννα Τούνη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για την εγκυμοσύνη της.

Το «μεταβατικό αντικείμενο» του Πάρη Αλεξάνδρου - Τι δεν αποχωρίζεται

«Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. [...] Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα, ήταν λίγο αφότου είχε φύγει η μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό. [...] Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελειώτοι μήνες. Δεν πέρασα πολύ εύκολα[...]. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω», είχε πει μεταξύ άλλων η γνωστή influencer που είναι μια αφοσιωμένη μαμά και δεν αποχωρίζεται τον γιο της, Πάρη, ποτέ.

Ιωάννα Τούνη - Ακολουθεί τη μοντέρνα γονεϊκότητα και αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved