Λάουρα Νάργες: Στο πατρικό της στη Γερμανία με τον γιο της, Αλέξανδρο

instagram @lauranarjes

Η Λάουρα Νάργες αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Γερμανία με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο.

Η παρουσιάστρια ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μίντεν της Γερμανίας, καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά της. Συνεπώς, επισκέπτεται τους γονείς της τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να περάσει ο μικρός Αλέξανδρος χρόνο με την γιαγιά και τον παππού του και το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Έτσι, λοιπόν, διασφαλίζει πως ο οικογενειακός δεσμός παραμένει σταθερός παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Δεδομένου αυτού, η πολυτάλαντη μαμά μοιράστηκε με τους σχεδόν 410 χιλιάδες ακόλουθούς της μία φωτογραφία με τον γιο της, Αλέξανδρο. Η μαμά Λάουρα ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, έξω από το σπίτι της οικογένειάς της.

«Our hood 🇩🇪», γράφει στην περιγραφή του post. Στα ελληνικά: «Η γειτονιά μας, Γερμανία» και κρατά αγκαλιά τον πρίγκιπά της.

«Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της, έδωσε η Λάουρα Νάργες τον περασμένο Μάρτιο, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, στο πλατό της εκπομπής πίσω από τις κάμερες ήταν ο σύζυγός της Χρήστος Σαντικάι μαζί με τον γιο τους.

«Τέτοιες εκπλήξεις μου κάνετε εδώ οι καλεσμένοι και με αφήνετε με το στόμα ανοιχτό. Έχετε έρθει οικογενειακώς. Γλύκας ο μπέμπης, γλύκας και ο σύζυγος», είχει σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει:

«Είναι οι άνδρες μου. Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Μαζί ήμασταν εδώ που τα λέγαμε όταν είχα βρει τον Χρήστο και είπα: Αυτός είναι. Μέσα σε έξι μήνες βρεθήκαμε με οικογένεια. Μας ήρθε ευτυχώς νωρίς το παιδί, ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη τότε. Αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου και να φροντίζω το παιδί μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved