Νίκος Χατζηνικολάου: H σπάνια φωτογραφία με τα τρία του παιδιά

instagram @nikoschatzinikolaou

«Φωτογράφος η μαμά μας», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Συνήθως μοιράζεται με το διαδικτυακό του κοινό στιγμιότυπα από τη δουλειά του, αλλά δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος από το 2004 με την Κρίστυ Τσολακάκη και μαζί έχουν τρία παιδιά: τον δεκαεφτάχρονο Κωνσταντίνο, τον δεκαπεντάχρονο Αλέξανδρο και τον, και την δωδεκάχρονη Εύα. Έχει αποκτήσει, επίσης, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι τώρα τριάντρα χρονών.

Για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ANT1 η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη και τα τέσσερα παιδιά του φαίνεται πως είναι το παν και οι οικογενειακές φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

Χατζηνικολάου -Τσολακάκη: 17 χρόνια γάμου, 3 παιδιά - Δείτε υπέροχες φώτο

Η family photo

«Η …συμμορία με τα μαύρα γυαλιά,σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!», γράφει στην περιγραφή της ανάρτησης καθώς ποζάερι με τα τρία του παιδιά δίπλα - δίπλα, καθισμένοι σε ένα παγκάκι.

Νίκος Χατζηνικολάου: Αγκαλιά με τον γιο του Αλέξανδρο που έγινε 13 ετών

Η αξέχαστη πρόταση γάμου

Ο δημοσιογράφος και μπαμπάς έχει αναφερθεί πολλές φορές στο γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη, μιλώντας με αγάπη και θαυμασμό προς το πρόσωπό της. Μάλιστα, παλαιότερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Ενώπιος Ενωπίω» είχε αποκαλύψει πώς της έκανε πρόταση γάμου.

Είχε δηλώσει πως τράβηξε το χειρόφρενο στο αμάξι ενώ το φανάρι ήταν πράσινο, με δεκάδες αυτοκίνητα από πίσω να του κορνάρουν. Γύρισε στη θέση του συνοδηγού που καθόταν η Κρίστυ Τσολακάκη και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη, βέβαια, ήταν πολύ αγχωμένη γιατί τους κόρναρε «η μισή Αθήνα» όπως είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved