Ada Κοντοβά: Το φιλί στη νονά Σίσσυ Χρηστίδου για καλή αρχή

Η μικρή Ada λατρεύει τη νονά της.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ada Κοντοβά: Το φιλί στη νονά Σίσσυ Χρηστίδου για καλή αρχή

Πρεμιέρα είχε το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου όπου και φέτος θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega. «Εμείς είμαστε ίδιοι όπως μας αφήσατε. Γενικά δε μας αρέσουν οι αλλαγές, νομίζω το έχετε καταλάβει τόσο καιρό» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της και κάπως έτσι έδειξε τους συνεργάτες της: Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Συρίγο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογραφίζεται με τη βαφτιστήρα της Ada

Πολλοί ήταν εκείνοι που της ευχήθηκαν «καλή αρχή», όμως μία ξεχώρισε και δεν ήταν άλλη από της βαφτιστήρας της, Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την κόρη της να δίνει ένα φιλί της νονάς της μέσα από την τηλεόραση γράφοντας: «Καλή αρχή νονά!!!».

ada-kontova.jpg

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι έχει συμβεί στο σαλόνι μου;» - Τα παιδιά της το έκαναν άνω - κάτω

O ρόλος της νονάς είναι ιερός

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε….», είχε γράψει η Χριστίνα Κοντοβά όταν αναβλήθηκε η βάφτιση της Ada επειδή η νονά Σίσσυ είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Η αδυναμία που έχει η μία στην άλλη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στην βαφτιστήρα της και το αντίθετο.

«~ Ada Abigail ~
Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως…», είχε γράψει η παρουσιάστρια λίγο μετά τη βάφτιση της μικρής και φυσικά πάντα βρίσκεται δίπλα της και περνούν υπέροχα. Φωτογραφίες μάλιστα αρκετές φορές αναρτά η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media δείχνοντας πόσο ευτυχισμένες είναι όταν βρίσκεται η μία δίπλα στην άλλή.

sissy-christidou_ada.jpg

instagram @sissychristidou

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αγοράζει στους γιους της κάθε δύο μήνες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved