Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η σπάνια φωτογραφία των παιδιών της στους Δελφούς

Τα δύο αδέλφια επισκέφτηκαν τον Ναό του Απόλλωνα.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μπορεί να απέχει από την τηλεόραση είναι όμως ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Ειδικότερα, αναρτά βίντεο με αγαπημένες της ιταλικές συνταγές. Άλλωστε η μαγειρική είναι το πάθος της ενώ στο παρελθόν είχε κανάλι και στο YouTube.

Η συνταγή για τη μηλόπιτα της γιαγιάς της Φλορίντας Πετρουτσέλι - Συνδυάστε τη με παγωτό

Τον χρόνο της τον μοιράζεται μεταξύ των λοιπών επαγγελματικών υποχρεώσεων και της φροντίδας των παιδιών της, της Μαίρης και του Κωνσταντή.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε φωτογραφία του μετά από πολύ καιρό.

Τα δύο αδέλφια επισκέφτηκα τους Δελφούς και η μητέρα τους έκανε τις ακόλουθες αναρτήσεις.

Όπως βλέπετε τόσο η Μαίρη όσο και ο Κωνσταντής έχουν μεγαλώσει και παραμένουν δύο κατάξανθα παιδιά.

Να σας θυμίσουμε ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι παντρεμένη με τον Άρη Γούτο από το 2018.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» τον περασμένο Γενάρη είχε πει για τον σύζυγό της και τη σχέση τους: «Γνώρισα τον Άρη, τον ερωτεύτηκα πολύ και προέκυψε. Σκέψου ότι δεν είχαμε συζητήσει καν το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδιά. Αγαπιόμασταν και όταν έμεινα έγκυος, χαρήκαμε πολύ και οι δύο που θα δημιουργούσαμε τη δική μας οικογένεια. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα δύο της παιδιά:

«Όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που είμαι στη δουλειά, είμαστε παρέα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις πώς είμαι. Το βράδυ που θα ξαπλώσω χαζεύω συχνά φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχω την ανάγκη να τα δω ξανά, αφού μόλις τώρα τα κοίμισα. Πολλές φορές έχει τύχει να τα βλέπω στον ύπνο μου. Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που είσαι τόσο κουρασμένος, δεν αντέχεις άλλο και λες "Παναγία μου, πότε θα κοιμηθούν να ηρεμήσω λίγο;". Τα παιδιά σου θα σε αγαπάνε ό,τι μάνα και να είσαι, αλλά νιώθω πως με τον τρόπο τους εκτιμάνε την αγάπη και την αγκαλιά που τους προσφέρεις. Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνονται την αγάπη μου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως προσπαθώ ως μαμά να κάνω το καλύτερο που μπορώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved