Δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις σήμερα; Φτιάξε τα γιουβαρλάκια που φτιάχνει η Νικολέττα Ράλλη
Μια νόστιμη συνταγή ετοίμασε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η αγάπη της Νικολέττας Ράλλη για το καλό φαγητό δεν κρύβεται. Όσοι την ακολουθούν στο Instagram γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό φαγητό, να πειραματίζεται με τις γεύσεις και φυσικά να μαγειρεύει για την οικογένειά της.
Νικολέττα Ράλλη: Έφτιαξε το πιο εύκολο λεμονάτο σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς και μοιράστηκε τη συνταγή
Αυτή της την αγάπη την έχει περάσει και στην κόρη της, Σοφία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το Σοφάκι να παρουσιάζει τα πιάτα της μαμάς της.
Αυτή τη φορά η Νικολέττα Ράλλη δεν αρκέστηκε μόνο στην παρουσίαση ενός φαγητού. Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok έδειξε πώς φτιάχνει εκείνη ένα από τα πιο κλασικά μαμαδίστικα φαγητά: τα γιουβαρλάκια.
Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της τρώει χοχλιούς μπουμπουριστούς και τρελαίνεται
«Περιμένοντας τις κρύες μέρες που δεν λένε να έρθουν, ας φάμε γιουβαρλάκια! Τα πιο νόστιμα και thank me later version😋», σχολίασε στην ανάρτησή της και άρχισε να δείχνει βήμα βήμα τη διαδικασία.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια της Νικολέττας Ράλλη
- 500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150 γραμμάρια ρύζι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς θα τα φτιάξετε:
- Βάλτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώστε καλά.
- Πλάστε σε μπαλάκια τον κιμά σας.
- Πάρτε την κατσαρόλα και στρώστε κυκλικά τα γιουβαρλάκια σας.
- Ρίξτε ένα λίτρο ζεστό ζωμό κοτόπουλο, προσθέστε τα υπόλοιπα γιουβαρλάκια και βάλτε και ακόμη 1/2 λίτρο ζωμό.
- Μέσα στο νερό προσθέστε μία φλούδα λεμονιού και δύο φύλλα δάφνης.
- Σκεπάστε με το καπάκι και σε χαμηλή φωτιά για 30 με 40 λεπτά βράστε.
- Φτιάξτε το αυγολέμονο.
Για το αυγολέμονο θα χρειαστείτε: 2 κρόκους αυγών και χυμό από 2 λεμόνια.
Ανακατεύετε τους κρόκους με το λεμόνι και συμπληρώνετε ζωμό από τα γιουβαρλάκια.
Έπειτα ρίχνετε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα (αφού την έχετε αποσύρει από την εστία) και κουνάτε την κατσαρόλα για να πάει παντού.
Η Σοφία όπως θα δείτε και εσείς στο τέλος του βίντεο όχι μόνο βοήθησε με το αυγολέμονο αλλά ξετρελάθηκε και με τη γεύση. Αυγό φάνηκε από το άδειο της πιάτο φυσικά.
Παγωτίνια με φυστικοβούτυρο και αλατισμένη καραμέλα από χουρμάδες