Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της είχε γενέθλια και δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της

Επίσης, η παρουσιάστρια έδειξε την υπέροχη τούρτα γενεθλίων της Αναστασίας.

Με την επιστροφή της από το Παρίσι και τη συμμετοχή στο show της L’ oreal, η Δούκισσα Νομικού είχε ένα χαρμόσυνο γεγονός να γιορτάσει: τα γενέθλια της κόρης της.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι έβαλε στα lunchboxes των παιδιών της

Η Αναστασία, που γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια, έσβησε το κεράκι της υπέροχης τούρτας της που ήταν διακοσμημένη με παγωτά και donuts.

Η παρουσιάστρια εκτός από την τούρτα δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες της κόρης της που δεν τις είχαμε ξαναδεί. Μία από τις διακοπές τους σε εξωτικό προορισμό

και μια δεύτερη με την Αναστασία να κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Σήμερα η Αναστασία μας γίνεται 5 🌟🎈
Σε ευχαριστώ που με καθοδηγείς καθημερινά προς το φως! Είμαι περήφανη που είμαι μαμά σου ❤️❤️❤️❤️ Σε αγαπάμε πολύ 🍦🍬🍭🍧🍰🍩🍪🎂🎀🎉💖», ευχήθηκε συγκινημένη η παρουσιάστρια και τα likes ήταν χιλιάδες ενώ οι ευχές – γνωστών και μη – «κατέκλυσαν» τον λογαριασμό της.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι έβαλε στα lunchboxes των παιδιών της

Οι φωτογραφίες των παιδιών της

Είναι γεγονός πώς η παρουσιάστρια δεν αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, με αφορμή το ταξίδι στην Αμερική ή κάποιες βόλτες, έκανε μια εξαίρεση.

Η πιο πρόσφατη της Αναστασίας, πέραν των χθεσινών, ήταν από ένα πάρκο όπου απολάμβανε το γλυκό της.

Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά και κατά καιρούς κάνει ξεχωριστές αναρτήσεις μαζί τους. «Μικρή μου πριγκίπισσα. Η καρδιά μου θα σπάσει από την αγάπη που νιώθω για εσένα… Είσαι η παντοτινή μου κολλητή! Σε αγαπώ!» είχε γράψει χαρακτηριστικά σε παλιότερο ποστ της.

Μια εξίσου όμορφη και συνάμα τρυφερή φωτογραφία είχε ανεβάσει και με τον γιο της Σάββα. Ο μικρός παίζει μαζί με τον Χουτς. «Τα αγόρια μου», είχε σχολιάσει η Δούκισσα Νομικού που επίσης έχει αδυναμία στα κατοικίδια της οικογένειας ( δεν είναι ένα, αλλά πολλά).

Δούκισσα Νομικού: Τα παιχνίδια του γιου της Σάββα με τα Dboys της

«Τα αγόρια μου», σχολίασε γεμάτη συγκίνηση η Δούκισσα Νομικού που βλέπει αυτή την αγάπη ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved