Viral Tik Tok βίντεο: Αφήνουν κρυμμένα χαρτονομίσματα σε βρεφικά είδη για να βοηθήσουν μαμάδες

To hashtag #shedeservedthepurse έγινε μέσο αλληλεγγύης των μαμάδων.

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Viral Tik Tok βίντεο: Αφήνουν κρυμμένα χαρτονομίσματα σε βρεφικά είδη για να βοηθήσουν μαμάδες

Tik Tok @denaeshagonzalez, @tabithaswatosh, @bigmamarae

Η μαμά DeNaesha Gonzalez (@denaeshagonzalez) επισκέφθηκε πρόσφατα ένα σουπερμάκετ γνωστής αμερικανικής εταιρείας και σ' ένα ράφι στον διάδρομο με τις βρεφικές κρέμες είδε μια μικρή αστραφτερή τσάντα που κόστιζε μόλις 20 δολάρια.

Αμέσως κατάλαβε πως αυτή η τσάντα «θυσιάστηκε» για κάτι πιο σημαντικό. Κάτι που χρειάζοταν το παιδί αυτής της μαμάς.

Η DeNaesha μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα βιντεάκι με κεντρικό μήνυμα «SHE DESERVED THE PURSE», ενώ στο description box έγραψε: «To the Mother who chose themselves last, you deserve the world tonight and always». Το βίντεο έγινε γρήγορα viral , συγκεντρώνοντας περισσότερες από 24 εκατομμύρια προβολές.

Αυτός ο μπαμπάς σηκώνεται κάθε βράδυ για να κάνει παρέα στη γυναίκα του που θηλάζει & γίνεται viral

Τα σχεδόν 18.000 σχόλια - τα περισσότερα από μαμάδες- εξηγούσαν πως καταλάβαιναν πως είναι να αφήνεις πίσω σου την αστραφτερή τσάντα για να αγοράσεις αυτά που θεωρούνται απαραίτητα για τα παιδιά σου.

«Έχω χρόνια να φτιάξω τα μαλλιά μου και τα νύχια μου. Τα ρούχα μου είναι από το Walmart. Κάποια μέρα, ελπίζω να καταφέρω να πάρω αυτή την τσάντα, απλά όχι σήμερα» έγραψε μια μαμά.

Η δημιουργός του βίντεο δήλωσε στην Washington Post: «Έχω βρεθεί αρκετές φορές στη δυσάρεστη θέση του να εύχομαι να μπορούσα να πάρω κάτι επειδή δεν είχα τα χρήματα. Ως οικογένεια έχουμε περάσει μέρες που δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε ούτε τα απαραίτητα».

Viral Tik Tok βίντεο: Εσείς πόσο συχνά τηλεφωνείτε στην μαμά σας;

Το hashtag #shedeservedthepurse

Το hashtag #shedeservedthepurse ξεκίνησε όταν η μαμά influencer Cecily Bauchman (@cecilybauchmann) εμπνεύστηκε από το βίντεο της DeNaesha Gonzalez και ανάρτησε ένα vlog βίντεο με την αγορά μιας δωροκάρτας αξίας 100 δολαρίων, την οποία έβαλε μέσα σε μία συσκευασία με πάνες.

Προσκάλεσε φίλες, followers και άλλες momfluencers να κάνουν το ίδιο και να μοιραστούν τα βίντεό τους χρησιμοποιώντας το hashtag #shedeservedthepurse.

Μωρό γίνεται viral στο Tik Tok καθώς «μιλά» με τους κωφούς παππούδες της

Το γλυκόπικρο αυτό συναίσθημα όταν βλέπεις το βίντεο είναι μια υπενθύμιση ότι κανείς δεν βλέπει τις μαμάδες όπως οι άλλες μαμάδες.

Δυστυχώς, κάποιες TikTokers ανέφεραν ότι είδαν παρέες εφήβων να ψάχνουν μέσα σε κουτιά με πάνες σε μια προσπάθεια να βρουν χρήματα ή δωροκάρτες. Γι' αυτό και αρκετές μαμάδες δίνουν «στο χέρι» τα χρήματα ή τις δωροκάρτες σε άλλες μαμάδες που βλέπουν να ψωνίζουν.

Αυτές οι «αθόρυβες» θυσίες είναι το νόημα της αλληλεγγύης.

Πηγές: mother.ly, washingtonpost.com & nbcnews.com

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved