Αυτός ο μπαμπάς σηκώνεται κάθε βράδυ για να κάνει παρέα στη γυναίκα του που θηλάζει & γίνεται viral

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι οι πρώτοι μήνες με ένα νεογέννητο μπορεί να είναι δύσκολοι.

Αυτός ο μπαμπάς σηκώνεται κάθε βράδυ για να κάνει παρέα στη γυναίκα του που θηλάζει & γίνεται viral
Bigstock

Δεν υπάρχει κανένας λόγος το βάρος των άγρυπνων αυτών νυχτών του θηλασμού να πέφτει σε έναν από τους δύο γονείς καθώς γονεϊκότητα σημαίνει συνεργασία - ακόμη και αν ο ένας από τους δύο εργάζεται.

Ο Neil, ένας νέος μπαμπάς (@professorneil στο TikTok), έκανε ένα βίντεο που υπερασπιζόταν την διάσημη ψυχολόγο και tiktoker Paige Turner, η οποία είναι υπέρμαχος της ισότητας, επειδή κάποιος κατέκρινε την πρότασή της. Σε παλαιότερο βίντεο της, η Paige είχει αναφέρει πως οι μπαμπάδες πρέπει να σηκώνονται στη μέση της νύχτας , όταν η γυναίκα τους θηλάζει το μωρό, για να βοηθάνε στην συναισθηματική αποφόρτιση.

«Αγαπητέ μπαμπά...» - Ένα γράμμα για τους νέους μπαμπάδες

«Πάντα πρότεινα στους νέους μπαμπάδες να συμμετέχουν στο τάισμα του νεογέννητου, ακόμα και στη μέση της νύχτας, αλλά ο Jen πιστεύει ότι αυτό είναι υπερβολικό και εγωιστικό », είπε, αναφερόμενη σε αυτόν που σχολίασε το βίντεό της.

Τότε ήταν που ο Neil παρενέβη.

«Αυτή τη στιγμή είναι 2 το ξημέρωμα και είμαι ξύπνιος με το μικρό μου και θα είμαι σίγουρα για ακόμα δύο ώρες» και συνέχισε: «Εξακολουθώ να εργάζομαι οκτάωρο. Η γυναίκα μου μπορεί να είναι σε άδεια μητρότητας αλλά εργάζεται σκληρά. Γι΄αυτό τον λόγο μπορεί να χρειαστεί να δουλέψω μια ολόκληρη μέρα με τέσσερις ώρες ύπνο, αλλά έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Το να είσαι γονιός σημαίνει πως θα κουραστρείς και θα κοπιάσεις. Οι γονείς που μένουν στο σπίτι δουλεύουν. Δεν έχω ιδέα γιατί εξακολουθούμε να έχουμε αυτή τη διαφωνία ».

Μπαμπάς με νήπιο: 5 δημιουργικοί τρόποι για να περάσετε χρόνο μαζί

Εν έτει 2024, γιατί συμπεριφερόμαστε σαν η γονική άδεια να είναι διακοπές; Το να παίρνει μια μαμά άδεια από τη δουλειά της για να μεγαλώσει ένα νεογέννητο παιδί δεν είναι διακοπές - είναι πιθανώς πιο δύσκολο από την καθημερινή δουλειά.

Γιατί, λοιπόν, μια μαμά, η οποία έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας του παιδιού θα πρέπει να κοιμάται λιγότερο εξ ορισμού;

Πώς επωφελείται το παιδί όταν ο μπαμπάς του διαβάζει ιστορίες πριν τον ύπνο

Στα σχόλια, ο κόσμος επαίνεσε τον Neil για την ειλικρίνειά του.
«Προσωπικά, είναι ευκολότερο να πηγαίνω στη δουλειά με λίγο έως καθόλου ύπνο. Αλλά το να προσέχεις ένα μωρό, χωρίς ύπνο φαντάζει κυριολεκτικά απίθανο» έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος συμφώνησε, γράφοντας: «Ποτέ δεν κατάλαβα το επιχείρημα της άδεια μητρότητας. Εξακολουθώ να πρέπει να μένω ξύπνια όλη μέρα για να φροντίζω το μωρό και τα άλλα μου παιδιά. Χρειάζομαι ύπνο lol»

Viral Tik Tok βίντεο: Τρίχρονο αγοράκι δεν αγκιαλιάζει τον μπαμπά του γιατί ξύρισε το μούσι του

Ένας άλλος σχολίασε: «Συμφωνώ με όλα όσα λέτε, αλλά και ο τρόπος για να δεθείς με ένα μωρό είναι να το φροντίζεις. Αυτός ο δεσμός αξίζει τον χαμένο ύπνο»

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το να σηκώνεσαι το βράδυ όταν έχει ένα νεογέννητο παιδί είναι το ελάχιστο. Οι μπαμπάδες θα έπρεπε να κάνουν πολύ περισσότερα - τόσο για τις συντρόφους τους όσο και για τα παιδιά τους.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved