«Οι μπαμπάδες δεν κάνουν babysitting πια» λέει ένας ποδοσφαιριστής και γίνεται viral

Ο Issac Rochell έγινε viral με το βίντεό του στο οποίο εξηγεί ότι οι μπαμπάδες δεν κάνουν babysitting όταν φροντίζουν τα παιδιά τους, αλλά είναι ισότιμοι γονείς.

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν υποθεί για το ότι ο «default parent» είναι η μαμά και όχι ο μπαμπάς . Συχνά η κοινωνία περιμένει από τις μαμάδες να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας και της ανατροφής του παιδιού.

Με άλλα λόγια, συνήθως «κουβαλούν» το ψυχολογικό φορτίο που συνεπάγεται με τη γονεϊκότητα, από το να γνωρίζουν τι νούμερο παπούτσια φορά το παιδί έως τι εργασία έχει να παραδόσει στα εικαστικά την επομένη εβδομάδα.

Ο επαγγελματίας NFL παίχτης, Issac Rochell (@isaacrochell) έγινε viral καθώς δημοσίευσε ένα βιντεάκι στο οποίο εξηγούσε δημοσίως γιατί πιστεύει πως «οι μπαμπάδες δεν κάνουν babysitting πια».

«Μπαμπά, όταν φροντίζεις το παιδί σου, μπορείς να αφήσεις τη σύντροφό σου να ξεκουραστεί για λίγο και να διαχειριστείς μόνος ό,τι προκύψει. Είναι κουρασμένη να σε ακούει πως κάνεις babysitting», εξήγει.

Η πρόταση γάμου ενός μπαμπά που έγινε viral

https://www.tiktok.com/@isaacrochell/video/7377535354909265182

Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

Ο Issac ο οποίος έχει μια κόρη με την Allison Kuch, στέκεται μπροστά από έναν πίνακα, σα δάσκαλος, απαριθμώντας μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να κάνει μια baby sitter, αλλά που ένας μπαμπάς δεν πρέπει να κάνει:

«Πόση ώρα κοιμάται; Πώς γίνεται να μην γνωρίζεις πόση ώρα κοιμάται; Βρες το. Μπορείς να μου πεις πού είναι τα εσώρουχα ; Άφησέ την ήσυχη. Δεν θέλει να σου μιλήσει. Προσπαθεί να χαλαρώσει».

Στη συνέχεια φτάνει στην ερώτηση που οι μπαμπάδες δεν πρέπει ποτέ να κάνουν: «Τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι;».

Ο Issac συνεχίζει: «Αν η σύζυγός σας είναι εκτός σπιτιού και εσείς έχετε αναλάβει να φροντίσετε το μωρό, δώστε της λίγο χρόνο για να "αναπνεύσει". Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Οι μπαμπάδες δεν κάνουν babysitting πια. Είμαστε απλά μπαμπάδες».

Στα σχόλια, όλες και όλοι τον επαινούν για το πώς σκέφτεται, κάτι που θα έπρεπε να ήταν το δεδομένο και το αντικειμενικό.

Αυτός ο μπαμπάς σηκώνεται κάθε βράδυ για να κάνει παρέα στη γυναίκα του που θηλάζει & γίνεται viral

«Έφυγε για πέντε ημέρες και δεν έλαβε ούτε ένα τηλεφώνημα με ερωτήσεις. Μόνο notifications με φωτογραφίες και χαμόγελα », έγραψε μια μαμά.

Ένας μπαμπάς σχολίασε: «Η γυναίκα μου με άφησε για ένα Σαββατοκύριακο για να πάει σε ένα πάρτι. Όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είχε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Η μικρή και εγώ απλά χαλαρώναμε».

Μπαμπάδες ακούτε; Αυτό πρέπει να κάνετε.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved