H Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αποκτήσει παιδί - Το post στο Instagram

Η μικρή Αθηνά άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

Μαργαρίτα Νικολάου
H Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αποκτήσει παιδί - Το post στο Instagram

instagram @mariamenounos

Η Μαρία Μενούνος χρειάστηκε να περάσει πολλά -θεραπείες υπογονιμότητας, αποτυχημένες εξωσωματικές, τρομακτικές διαγνώσεις καρκίνων- μέχρι να γνωρίσει την κόρη της, Αθηνά. Όμως, όπως η ίδια έγραψε στο Instagram πριν λίγα 24ωρα «Για πάντα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες του Θεού ❤️».

Μαρία Μενούνος: Ένας χρόνος μαζί με την Αθηνά - «Είμαστε ευγνώμονες για κάθε στιγμή μαζί σου»

Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς στην Ελλάδα

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το χωριό του πατέρας της: το πρώτο ταξίδι της κόρης της Αθηνάς στην Ελλάδα.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο ταξιδι μιας και επισκεφθήκαμε το χωριό μας, Άκοβο και το σπίτι όπου έχτισε ο πατέρας μου για τη μαμά του. Συναντήσαμε τη θεία μου Ελένη και τον ιερέα του χωριού. Τόσες όμορφες αναμνήσεις που για πάντα θα κρατώ στην καρδιά μου. Και ω θεέ μου, αυτά τα σύκα στο σπίτι του θείου μου ήταν πεντανόστιμα! ❤️».

Οι μικρές στιγμές της ζωής είναι πολύτιμες

«Πριν από ενάμιση χρόνο δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη στιγμή με τον Kev και την Αθηνά όταν διαγνώστηκα με τον όγκο του παγκρέατος. Πριν από δύο χρόνια δεν ήξερα καν αν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε μωρό. Αυτή η στιγμή στην Ελλάδα με την Αθηνά 15 μηνών ήταν ανεκτίμητη. Ο χρόνος κυλάει, αλλά τον απολαμβάνω κάθε μέρα. Μου αρέσει που έχω οικογένεια. Αγαπώ τη ζωή. Για πάντα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες του Θεού ❤️». Με αυτό το συνοδευτικό κείμενο ευγνωμοσύνης συνόδευσε τις τρεις φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένειά της να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου.

Η Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro είχαν περάσει μια ολόκληρη δεκαετία ελπίζοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους: να αποκτήσουν παιδιά. Ώσπου έμαθαν ότι περίμεναν μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας. Και όταν έμαθε τα νέα η Μαρία Μενούνος όπως η ίδια ανέφερε σε συνεντεύξεις της άρχισε να εστιάζει στη θεραπεία του νου και του σώματος. «Άρχισα να εστιάζω στους διαλογισμούς μου στην πλήρη θεραπεία του νου, του σώματος και της ψυχής. Έλεγα συνέχεια ότι θέλω να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου για αυτό το μωρό όταν γεννηθεί. Οραματιζόμουν να την βάζω στο στήθος μου και να ξέρει ότι θα είμαι η ασφάλειά της και ότι θα είμαι υγιής».

Μαρία Μανούνος: Παιχνίδια κι αγκαλιές με την κόρη της στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της

Τώρα είναι σε θέση να κοιτάζει πίσω νιώθοντας ανακουφισμένη μιας και είναι απαλλαγμένη από τον καρκίνο. Μπορεί να δει έναν κόσμο όπου ο όγκος ήταν απλά μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Κατά τη διάρκεια ενός podcast της Heal Squad η Μαρία Μενούνος ανέφερε ότι , «μερικές φορές οι όγκοι έρχονται στην επιφάνεια για να θεραπευτούν. [...]Και έτσι ίσως να ήρθε στην επιφάνεια εκείνη τη χρονική στιγμή, ώστε να θεραπευτεί εγκαίρως για την Αθηνά. Γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να με είχε πάρει».

Η ευτυχία έρχεται σε αυτούς που περιμένουν

«Ναι, η ευτυχία έρχεται σε όσους περιμένουν. Ζω για κάθε στιγμή που έχω τώρα», ανέφερε η Menounos για το γεγονός ότι περνά σχεδόν όλο της τον χρόνο με την Αθηνά. Πλέον είναι ευγνώμων για όλα τα κομμάτια που την έφεραν εκεί που είναι σήμερα. Τώρα, κρατώντας την Αθηνά στην αγκαλιά της δηλώνει πως... «Όλα όσα πέρασα άξιζαν τον κόπο για να την έχω. Ναι, απολύτως».

Η Μαρία Μενούνος έδωσε την καλύτερη συμβουλή στις μαμάδες με νεογέννητα

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved