Viral TikTok βίντεο: Η φάρσα «Mike Wazowski» φαίνεται πως τρολάρει κάθε μπαμπά

TikTok @@moomoothebully, @allieggarcia

Ένα νέο trend στο TikTok έχει γίνει viral, με millennials να ρωτούν τους μπαμπάδες της Gen-X αν θυμούνται τον Mike Wazowski και τον Sully από την ταινία Μπαμπούλας Α.Ε..

Έχετε ακούσει για τον περίφημο Mike Wazowski και τον καλύτερό του φίλο, τον Sully; Τα ονόματά τους ακούγονται τόσο οικεία...

Ο Mike Wazowski και ο Sully είναι οι δύο πρωταγωνιστές- καρτούν στην ταινία της Pixar «Μπαμπούλας Α.Ε.».

Ένα νέο trend στο TikTok, δείχνει τους millennials να χρησιμοποιούν αυτά τα ονόματα που ακούγονται νορμάλ στους μπαμπάδες της Gen-X (1965 – 1980), ρωτώντας τους αν θυμούνται από πού τους γνωρίζουν και είναι τόσο αστείο, αν όχι ξεκαρδιστικό.

Σ' ένα βίντεο, μάλιστα, ένας μπαμπάς επιμένει πως θυμάται τον Sully από την γενέτειρά του Staten Island, αλλά δυσκολεύεται να ανακαλέσει στο μυαλό του τον Mike Wazowski.

Viral TikTok: Μπαμπάς παίρνει το βραβείο «καλύτερου πελάτη» στο nail salon της κόρης του

https://www.tiktok.com/@moomoothebully/video/7352604607740300590

«Mike Wazowski; Μου ακούγεται γνωστός », λέει, δείχνοντας μπερδεμένος.

«Πιθανότατα μοιραζόμασταν το διαμέρισμα στην φοιτητική εστία».

Σε εκείνο το σημείο, η σύζυγος και η κόρη του δεν μπορούν να συγκρατηθούν και ξεσπούν σε γέλια, αλλά ο μπαμπάς εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει ότι τον κοροϊδεύουν, οπότε το βίντεο συνεχίζεται το επόμενο πρωί , με τον ίδιο να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, να επαναλαμβάνει το όνομα του «Mike Wazowski» καθώς τρώει το πρωινό του.

Συνεχίζει: «Ξέρω τον Sully. Ξέρω μερικούς Sully - Brian Sullivan, Pat Sullivan...αλλά Wazowski;!»

Σε ένα αντίστοιχο viral βίντεο, μια νεαρή κοπέλα αναφέρει πως κάποιος γνωστός της συνάντησε τυχαία -και καλά- τον Mike Wazowski και τον ρωτά εάν τον θυμάται. Ο μπαμπά της, προφανώς, της επιβεβαιώνει ότι τον γνωρίζει πολύ καλά.

Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

https://www.tiktok.com/@allieggarcia/video/7352274287736212778


«Ναι, τον ξέρω», λέει χωρίς μισό δισταγμό. Όταν τον ρωτά για τον Sully, απαντά: «John Sullivan;» Μετά από λίγο με περίσσεια σιγουριά λέει «Α ναι, ο Sully. Tον θυμήθηκα».

Αργότερα, συνεχίζει με αβέβαιο βλέμμα - αλλά χωρίς να αλλάζει την ιστορία που έχει στο μυαλό του: «Με τον Mike Wazowski παίζαμε μαζί μπέιζμπολ και ο Sully ήταν ο καλύτερός του φίλος»

Φαίνεται ακόμα να πιστεύει ειλικρινά ότι γνωρίζει τον Mike Wazowski, και για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως και να τον γνωρίζει...

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved