TikTok: Μπαμπάδες συνοδεύουν τις κόρες τους στη συναυλία του Harry Styles γίνονται viral

Οι πραγματικοί MVP της συναυλίας.

TikTok: Μπαμπάδες συνοδεύουν τις κόρες τους στη συναυλία του Harry Styles γίνονται viral

TikTok @kyleecroberts

Μπαμπάδες που συνοδεύουν κόρες τους ενώ εκείνες κάνουν fangirling στη συναυλία του Harry Styles; Ναι, λατρεύω να το βλέπω ξανά και ξανά. Ίσως επειδή ήμουν directioner (έτσι ονομάζονται οι φαν των «One Direction»). Μπορώ να καταλάβω 100% τον ενθουσιασμό αυτών των κοριτσιών αλλά και την ευθύνη των μπαμπάδων τους.

Ο Harry Styles έχει μια γοητεία πάνω του ένα... je ne sais quoi, αν θέλετε. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είσαι, πολλές από εμάς δεν μπορούμε να του αντισταθούμε.

Αλλά δεδομένου ότι ξεκίνησε στη μουσική βιομηχανία ως μέλος του βρετανικού boy band, πολλές από τις θαυμάστριές του είναι αρκετά μικρές -ακόμη κι αν ήταν κυριολεκτικά βρέφη όταν οι One Direction ήταν στην κορυφή των charts.

«Μια ρεαλιστική μέρα στη Disneyland»-Το ξεκαρδιστικό βίντεο αυτής της μαμάς έγινε viral στο TikTok

«Οι μπαμπάδες δεν κάνουν babysitting πια» λέει ένας ποδοσφαιριστής και γίνεται viral

Τέλος πάντων, επειδή πολλές φαν είναι ανήλικες και δεν μπορούν νόμιμα να γυρίσουν μόνες τους σπίτι μετά τις 12 το βράδυ, οι μπαμπάδες καλούνται να κάνουν το «dad duty» τους όταν τελειώσει η συναυλία για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Αυτό το ξεκαρδιστικό viral TikTok αποτυπώνει την ουσία των παραπάνω. Απολαύστε το.

Viral Tik Tok: Γιατί το να είσαι παρούσα για «9 λεπτά την ημέρα» είναι σημαντικό για το παιδί

Μάλιστα, το pop είδωλο καθώς κάνει ένα σύντομο chit-chat με το κοινό του, λέει χιουμοριστικά πως αναγνωρίζει τους μπαμπάδες επειδή φορούν τα κλασικά πόλο μπλουζάκια ή πουκάμισα και είναι σε συναυλία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved