Μαντώ Γαστεράτου: Οι «επιθέσεις» αγάπης του γιου της- για ακόμη μια φορά- στην κόρη της, Κυβέλη

Ο Γιώργος δε δίνει μόνο φιλιά στην αδελφή του.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι «επιθέσεις» αγάπης του γιου της- για ακόμη μια φορά- στην κόρη της, Κυβέλη

instagram @madogasteratou

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν σταματά να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στιγμές από την καθημερινότητά της ως έγκυος στο τρίτο της παιδί και με δύο νήπια παιδιά.

Όπως όλες οι μαμάδες θα καταλάβουν, η καθημερινότητα αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη για την ραδιοφωνική παραγωγό.

Τα μικρά αδερφάκια έχουν μόνο δύο χρόνια διαφορά: Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2020, ενώ η Κυβέλη στις 8 Αυγούστου του 2022.

Αυτή τη φορά, η μέλλουσα μαμά μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα από «επιθέσεις» αγάπης του τετράχρονου Γιώργου στη μικρή Κυβέλη.

Στο πρώτο story, η Κυβέλη χαλαρώνει πάνω σ' ένα μεγάλο λούτρινο παιχνίδι στο πάτωμα, ενώ στο δεύτερο ο Γιώργος της «επιτίθεται» με ένα μεγάλο κίτρινο μπαλόνι. «A few seconds later» έγραψε η μαμά Μαντώ και αυτό που καταλάβαμε είναι πως η Κυβέλη δε πρόλαβε να χουζουρέψει όσο ήθελε.

Ελπίζουμε μετά από αυτό το «χτύπημα» να μην ακολούθησαν tantrums αλλά παιχνίδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντώ Γαστεράτου δείχνει τις …επιθέσεις αγάπης του γιου της στην Κυβέλη.

Σε κάποιο παλαιότερό της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε δηλώσει: «Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργήςαπέναντι στην αδερφή του... ενα info ομως που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει «Σαγαπαω μωάκι») διαρκούν 30" maximum...».

https://www.instagram.com/p/ChuHnJirJe4/

«Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν ένα μήνα, είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Summer's Cool και αναφέρθηκε τόσο στην εγκυμοσύνη της και γενικότερα στη μητρότητα.

«Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν ακόμα πολύ ενεργή, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα», δήλωσε.

Ενώ, πρόσθεσε: «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved