Viral βίντεο: Εξάχρονο αγόρι έσωσε τη ζωή της γιαγιάς του καλώντας το ασθενοφόρο

Ο μικρός έδειξε απίστευτη ψυχραιμία.

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Viral βίντεο: Εξάχρονο αγόρι έσωσε τη ζωή της γιαγιάς του καλώντας το ασθενοφόρο

Ένα αγοράκι νηπιαγωγείου έγινε ήρωας καθώς κάλεσε σε χρόνο dt το 166, όταν άκουσε ένα δυνατό ήχο - όταν η γιαγιά που έπεσε κάτω ενώ τον πρόσεχε.

Ο James Garcia βρισκόταν στο σπίτι με τη γιαγιά του Rosa και όπως δήλωσε ο James στο θυγατρικό δίκτυο του NBC WESH, «άκουσα έναν ήχο από χτύπημα και αυτό ήταν η γιαγιά μου που έπεσε». Αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά επείγουσα κατάσταση που έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Ο James ήξερε ακριβώς τι να κάνει. Άρπαξε το σταθερό τηλέφωνο και κάλεσε το 166 και όλοι όσοι ήταν στην ομάδα διάσωσης σχολίασαν το πόσο ήρεμος και γενναίος ήταν.

Όταν κάλεσε το ασθενοφόρο, είπε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στη γιαγιά μου... Φοβάμαι». Ο Nicholas Wilson ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στην πόρτα από την ομάδα διάσωσης και είπε ότι εξεπλάγη όταν είδε αυτό το μικροσκοπικό ανθρωπάκι . «Είπαν ότι υπήρχε κάποιος εκεί που βοηθούσε τη γιαγιά ... Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν τόσο μικρός», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σας αντιμιλά το παιδί σας; Μια ειδικός συμβουλεύει πώς να του απαντήσετε και γίνεται viral

«Συνεχίστε να μας ακούτε όταν ερχόμαστε στα σχολεία και τα λοιπά γιατί αποδεικνύει ότι η προσοχή και η ακρόαση λειτουργούν. Έσωσε τη ζωή της γιαγιάς του», είπε.

Για τη γρήγορη σκέψη του και τη γενναιότητά του ο James έλαβε το βραβείο Young Hero Award από την Πυροσβεστική. Όταν ρωτήθηκε τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει, ο James είπε ότι θέλει να γίνει πυροσβέστης. Και σίγουρα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Μην αφήνετε κανέναν να φιλά το νεογέννητο μωρό σας» - Το viral TikTok βίντεο μιας μαίας

Η γιαγιά του δήλωσε στο WESH: «Αν τον αγαπούσα μία φορά πριν, δεν έχετε ιδέα πόσο τον αγαπώ τώρα.Αγαπώ όλη την οικογένειά μου, αλλά το νούμερο ένα είναι αυτός».

Πηγή: mother.ly

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved