Οι halloween αναρτήσεις της εγκυμονούσας Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Μαργαρίτα Νικολάου

Γιορτάζει το halloween στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα τις εβδομάδες μιας και ήδη βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πριν λίγες εβδομάδες πόζαρε με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τώρα ήρθαν μερικές halloween αναρτήσεις για να δείξει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λατρεύει αυτή την περίοδο. Μάλιστα διακόσμησε το σπίτι της με όμορφες και χαρούμενες ζωγραφιστές κολοκύθες.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο και τα πράγματα του μωρού λίγο πριν γεννήσει

Όχι, οι κολοκύθες της δεν θυμίζουν σε τίποτα τον τρομακτικό Jack-o'-lantern. Αυτές είναι όμορφες, γλυκές και χαρούμενες... όπως η περίοδος που διανύει αυτούς τους τελευταίους 8 μήνες. Δεν είναι και λίγο να περιμένεις να γίνεις για πρώτη φορά μαμά. Τα συναισθήματα είναι πολλά, διαφορετικά, πρωτόγνωρα και όλα; Μοναδικά!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εκτός από τις κολοκύθες που αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται σε halloween mood δημοσίευσε ακόμη μια selfie που τη δείχνει να ποζάρει με γυμνή την κοιλίτσα της.

Eυρυδίκη Παπαδοπούλου: To κόλπο που την βοήθησε να καταπολεμήσει τις αναγούλες της εγκυμοσύνης

instagram @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη όπως βλέπετε... λάμπει! Και γιατί να μην λάμπει άλλωστε; Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να κρατά στην αγκαλιά της το πλάσμα που θα της αλλάξει τη ζωή. Που θα αλλάξει την καθημερινότητά της. Που θα τη μάθει να αγαπά με άλλο τρόπο. Που θα της μάθει τη σημαίνει αγάπη δίχως όρια.

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα ποζάρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Οι φώτο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved