Sweet 13! Η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα είχε γενέθλια - Η ανατρεπτική τούρτα

«Χρόνια πολλά λατρεία μας!» έγραφε η τούρτα της Ηλέκτρας Λύρα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Sweet 13! Η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα είχε γενέθλια - Η ανατρεπτική τούρτα

Ηλέκτρα Λύρα και Γιώργος Λύρας

Το μικρό κοριτσάκι του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα δεν είναι πια μικρό. Η Ηλέκτρα μεγάλωσε, συνοδεύει τον μπαμπά της σε πολλές εκδηλώσεις και φυσικά στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα μαζί. Φανατική βλέπετε η Ηλέκτρα και δεν χάνει αγώνα για αγώνα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει φορώντας την μπλούζα της ομάδας της.

Ο Γιώργος Λύρας φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη του - Τον έφτασε στο ύψος

Ο Γιώργος Λύρας μάλιστα πριν μερικές ημέρες είχε δημοσιεύσει μια elevator selfie με την κόρη του να φορά την αγαπημένη της εμφάνιση.

lyras-me-kori.jpg

instagram @giorgosliras

Με το ίδιο θέμα γιόρτασε και τα 13α γενέθλιά της και όπως ήταν φυσικό με το ίδιο θέμα ήταν και η τούρτα της. Βλέπετε λατρεύει τον Ολυμπιακό, το κόκκινο χρώμα και στους ίδιους χρωματικούς τόνους ήταν και η τούρτα της. Μάλιστα το σχέδιο ήταν η ίδια η Ηλέκτρα στο γήπεδο.

hlektra-lira-genethlia.jpg

instagram @giorgosliras

«Χρόνια πολλά αγαπούλα μου όμορφη❤️ Σ αγαπάω πάρα πολύ❣️», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο περήφανος μπαμπάς που βλέπει μέρα με τη μέρα την κόρη του να μεγαλώνει.

Οι ευχές και τα χρόνια πολλά της μαμάς, Πέγκυς Ζήνα

Ευχές και φωτογραφίες δημοσίευσε και η Πέγκυ Ζήνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε παρακάτω ανήρτησε φωτογραφία από τότε που ήταν η Ηλέκτρα μικρή και μία που την κρατά στην αγκαλιά της σήμερα.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες ζωή μου και γιορτάζει ο κόσμος όλος❤️🎂Τώρα πότε έγινες 13 από 3 αλήθεια δεν το κατάλαβα…Το μόνο που ξέρω είναι ότι όσο κι αν μεγαλώσεις και γίνεις δυνατή χωρίς να με χρειάζεσαι,εγώ θα περπατώ πάντα δίπλα στη σκιά σου…Θά χεις πάντα αγάπη νά σαι ασφαλής…κι άμα φοβηθείς θα δεις..εγώ κοντά σου θά μαι να χαμογελώ…Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε πάντα ευτυχισμένη και γερή❤️Σε λατρεύουμε🌹 @giorgosliras»

peggyzina_official_.jpg

instagram @peggyzina_official

Η αλλαγή της Ηλέκτρας από το 2016 μέχρι και σήμερα

Γιώργος Λύρας: Η φωτογραφία της Ηλέκτρας μετά από καιρό

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved