Ο πρίγκιπας Harry έκανε μια αποκάλυψη για τα παιχνίδια της μικρής Lilibet

Μαργαρίτα Νικολάου
Bigstock

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Lilibet καταστρέψει ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια.

Ο Δούκας του Sussex και πατέρας δύο παιδιών, της Lilibet, 3 ετών και του Archie, 5 ετών, μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή του ζωή σε ένα solo ταξίδι που έκανε στη Βρετανία την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του WellChild event όπου παρευρέθηκε. Εκεί συνάντησε ξανά έναν μικρό του φίλο. Τον εξάχρονο Noah Nicholson. Ο μικρός του πέταξε τα λούτρινα μαλακά παιχνίδια του και χαμογέλασε καθώς ο πρίγκιπας Harry έσκυψε να τα μαζέψει. Τότε ο ίδιος παρατήρησε ότι ο μικρός του θαυμαστής κρατούσε μια καμηλοπάρδαλη, παιχνίδι, με το όνομα Raffy - την ίδια καμηλοπάρδαλη που κρατούσε στα χέρια του ο μικρός και το 2019 που είχαν πρωτογνωριστεί.

«Είναι το ίδιο παιχνίδι; Αποκλείεται! Όλοι οι γονείς έχουν ένα εφεδρικό», σχολίασε και αποκάλυψε: «Εγώ έχω τουλάχιστον 6 εφεδρικά παιχνίδια. Η κόρη μου, Lili έχει ακριβώς τα ίδια παιχνίδια αγκαλιάς».

Το «μεταβατικό αντικείμενο» του Πάρη Αλεξάνδρου - Τι δεν αποχωρίζεται

Ο Harry επίσης αστειεύτηκε με τον Noah, λέγοντάς του ότι ήταν «άτακτος» καθώς συνέχιζε να πετάει τον Raffy και έναν λευκό γάτο, παιχνίδι, που τον έλεγαν George προς τα εκεί που βρισκόταν ο δούκας του Sussex.

Μεταβατικό αντικείμενο: Το παιχνίδι που δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα παιδί

«Για μια ακόμη φορά νιώθω τιμή που βρίσκομαι και αυτή τη χρονιά στα βραβεία WellChild γιορτάζοντας το αξιοσημείωτο κουράγιο και κατορθώματα των παιδιά που ζουν με ιδιαίτερες ιατρικές ανάγκες. Αυτοί οι απίθανοι νεαροί άνθρωποι μαζί με τους αφοσιωμένους φροντιστές, νοσοκόμες και ειδικούς, που ακούραστα τους στηρίζουν, μας εμπνέουν όλους. Είναι αληθινό προνόμιο να αναγνωρίζουμε τέτοια εξαιρετικά άτομα!».

Δεν έγινε γνωστό αν ο πρίγκιπας Harry συνάντησε τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, που παλεύει με τον καρκίνο ή τον αδερφό του, πρίγκιπα William, κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved