Χατζίδου - Παύλου: Έφτιαξαν τις πιο τρομακτικές (και χαριτωμένες) κολοκύθες για το Halloween

Μαργαρίτα Νικολάου

instagram @eleni.hatzidouκαιeteoklispavlou

Η ανάρτηση της οικογένειας Παύλου!

Ετοιμαστήκατε για το Halloween; Όχι; Ούτε κολοκύθες σκαλίσατε; Ούτε; Μα αν έχετε μικρά παιδιά θα έπρεπε τουλάχιστον να το δείτε ως μια ευκαιρία να κάνετε κάτι όλοι μαζί.

Halloween αλμυρές φέτες ψωμιού για βραδινό - Τα μικρά σας δεν θα πουν όχι

Να! Πάρτε παράδειγμα τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου που πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους σταλίζοντας και διακοσμώντας κολοκύθες. Βλέπετε όλο και περισσότεροι γονείς (διάσημοι και μη) τα τελευταία χρόνια διακοσμούν το σπίτι τους και κάνουν διάφορες δραστηριότητες Halloween για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους.

Αν δεν ξέρετε τι είναι το Halloween, ρίξτε μια ματιά εδώ γιατί σήμερα δεν θα σας μιλήσω για αυτή την ξενόφερτη αλλά πολύ διασκεδαστική γιορτή αλλά για τις εντυπωσιακές κολοκύθες που έφτιαξαν οι Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου μαζί με το Μελιτάκι.

Οι halloween αναρτήσεις της εγκυμονούσας Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Οικογενειακή διασκέδαση και δημιουργία! 🎃
Φτιάχνουμε τις πιο τρομακτικές (και χαριτωμένες) κολοκύθες για το Halloween! 🧡👻
#HalloweenFun #FamilyTime #PumpkinCarving», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου κάτω από το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από το σκάλισμα κολοκύθας όμως, το πρόγραμμα είχε και ντύσιμο Halloween. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Μελίτα ντύθηκε... νυχτερίδα.

instagram @eleni.hatzidou

Οι halloween αναρτήσεις της εγκυμονούσας Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Halloween τρουφάκια νυχτερίδες - Φτιάξτε τα με τα παιδιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved