Ιωάννα Τούνη: Η μαμά που αφήνει τον γιο της να ζωγραφίσει τους τοίχους με κηρομπογιές

Μαργαρίτα Νικολάου

instagram @j.touni

Μέσα από ένα insta story αποκάλυψε ότι αν το έκανε άλλος αυτό... θα είχε εκνευριστεί.

Η Ιωάννα Τούνη έχουμε αναφέρει ότι ακολουθεί τη μοντέρνα γονεϊκότητα. Μια άλλη προσέγγιση που κάποιοι τη θεωρούν λάθος. Γιατί; Γιατί μέσα από αυτή την προσέγγιση μια μαμά δεν επιπλήττει τα παιδιά της αν γεμίσουν με παιχνίδια το πάτωμα ή με αλεύρι ή με baking powder, ούτε φυσικά αν ζωγραφίσει με χρώματα και μπογιές τους τοίχους.

Μάλιστα! Τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μαμάς, τον έζησε η Ιωάννα Τούνη και δημοσίευσε στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας μάλιστα πώς αν το έκανε κάποιος άλλος αυτό θα είχε εκνευριστεί.

To healthy cheesecake χωρίς ζάχαρη που έφτιαξε η Ιωάννα Τούνη - Βήμα-βήμα η συνταγή της

Ποιος ειναι αυτός; Τα έργα τέχνης του μικρού Πάρη που εξαπλώθηκαν στους τοίχους του σπιτιού. Όσοι είστε γονείς γνωρίζετε πολύ καλά πώς τα παιδιά δεν μένουν μόνο στα μπλοκ ζωγραφικής, πειραματίζονται σε έπιπλα και τοίχους καθώς μεγαλώνουν.

Ζήτησε βοήθεια από τις φίλες μαμάδες-συμπεθέρες

Αφού απόλαυσε το έργο τέχνης του γιου της, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τις follower μαμάδες. Έτσι τις ρώτησε πώς αφαιρούνται από τον τοίχο τα χρώματα και οι μπογιές και περίμενε τις απαντήσεις τους.

Δεν δημοσίευσε κάποια απάντηση, ούτε έδειξε αν τελικά δοκίμασε κάποιο κόλπο που να τη βοήθησε όντως, να καθαρίσει τους τοίχους της.

Εμείς θα την βοηθήσουμε μέσα από τούτο εδώ το άρθρο και θα της δώσουμε τη συμβουλή μας.

Ιωάννα Τούνη: «Θα κλάψω» - Τι έκανε ο γιος της που τη συγκίνησε

Πώς θα καθαρίσετε τους τοίχους από τα χρώματα και τις μπογιές;

Τα μικρά παιδιά όπως και ο Πάρης, δημιουργούν απίθανα πράγματα βάζοντας την φαντασία τους να δουλέψει. Και όχι, η δημιουργικότητα (όπως πολύ καλά γνωρίζει η μανούλα) δεν βγαίνει στο χαρτί ή κάποιο τετράδιο ή βιβλίο ζωγραφικής. Βγαίνει στους τοίχους και τα έπιπλα. (Σου θυμίζει κάτι αγαπημένη μας φίλη;)

Το πρόβλημα: Δεν είναι εύκολο να καθαρίσετε αυτά τα εξαιρετικά έργα τέχνης, καθώς οι κηρομπογιές και οι μαρκαδόροι σε σκληρές επιφάνειες είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν. Ωστόσο υπάρχει ένα υλικό που το έχουμε σπίτι μας και που ναι, καθαρίζει τους τοίχους. Ποιο είναι αυτό; Η οδοντόκρεμα.

Βάλτε μια μικρή ποσότητα σε ένα βουρτσάκι και τρίψτε τους τοίχους. Βουτήξτε το βουρτσάκι και λίγο νερό και επαναλάβετε το τρίψιμο. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Ιωάννα Τούνη: Ακολουθεί το νέο trend στο Tik Tok-Ζητά από τις «συμπεθέρες» να βαθμολογήσουν τον Πάρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved