Η Έλενα Τσαγκρινού είναι μια «postpartum mom» - Η ανάρτηση με τον γιο της

Μαργαρίτα Νικολάου

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δείχνει ολόκληρο τον γιο της.

Στις 9 Αυγούστου η Έλενα Τσαγκρινού και ο ο Dj Stephan έγιναν γονείς για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο έναν γιο, 2,800 κιλά.

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, μαζί με τον σύντροφό της, μίλησαν για τον τοκετό και την εμπειρία τους.

Οι σκέψεις μιας μαμάς που θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, με το που πήγαμε σπίτι μια τρέλα. Ήταν μια φυσιολογική γέννα γιατί αναρρώνεις πολύ γρήγορα» είπε τρισευτυχισμένη η όμορφη τραγουδίστρια ενώ ο σύντροφός της συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν στον τοκετό, ήμουν 14 ώρες άυπνος. Ήταν μαγική εμπειρία, πλαντάξαμε στο κλάμα».

Η νέα μαμά δεν είναι απλά μια μαμά αλλά μια «postpartum mom». Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό update από τη νέα της καθημερινότητα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περίπου ένα μήνα μετά τον τοκετό δημοσίευσε μια mirror selfie, όπου έδειχνε το σώμα της.

«Επιστρέφοντας ❤️🔁», σχολίασε και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη χειροκροτήσουν και φυσικά να της πουν ότι είναι «η πιο όμορη μανούλα». Ανάμεσα στα σχόλια και εκείνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που περιμένει επίσης να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Στη μαμά που μόλις γέννησε: «Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, άκου το σώμα και το μυαλό σου»

Δείχνει για πρώτη φορά ολόκληρο τον γιο της

Αν και αρκετά ενεργή στα social media η Έλενα Τσαγκρινού από τη μέρα που έγινε μαμά αφοσιώθηκε στον γιο της και φυσικά δεν έκανε καμία ανάρτηση σχετικά. Μέχρι που πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε αυτή την υπέροχη «postpartum» φωτογραφία που τη δείχνει να τον κρατά στην αγκαλιά της.

instagram @elenatsagkrinou_official

Η εμπειρία της μητρότητας

Ή Έλενα Τσαγκρινού με το που σαράντισε το μωρό έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για τον τοκετό της και την εμπειρία της μητρότητας.

«Γέννησα αρχές Αυγούστου. 36 και 4 εβδομάδων. Περπάτησα πολύ μια μέρα και έσπασαν τα νερά», είπε και συνέχισε: «Ο γιατρός μου μού είχε πει "μην περπατήσεις μπορεί να πάθεις κάποια αποκόλληση"... Ήταν να βγει το παιδάκι μου πρόωρο και κρατήθηκα και στο περπάτημα και σε όλα, αλλά στις 36 εβδομάδες [...] είχα κουραστεί και του λέω του γιατρού μου "μπορούμε να το προχωρήσουμε, θα μπορούσαμε...»

«Ήταν μαγική η εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού. [...] Έκανα εμετούς με τις επισκληριδίους... Ήμουν μια ολόκληρη μέρα στο περίμενε... το μωράκι ήρθε την επόμενη μέρα (από τη μέρα που σπάσαν τα νερά) το μεσημέρι. Ο γιατρός έκλεισε τα φώτα... Ήμουν σε παραζάλη, δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε... Επέτρεψαν στον Κώστα να είναι μέσα, έκλαιγε, του κόπηκαν τα πόδια... [...] και ήρθε το θείο δώρο!».

Το όνομα του θα πάρει ο γιος της

Ο μικρός θα πάρει το όνομα «Ηρακλής»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved