Δημητριακά ολικής άλεσης: Θερμίδες & διατροφική αξία
Τα δημητριακά ολικής άλεσης προστατεύουν την καρδιά, μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου, βοηθούν στην απώλεια βάρους και σας κρατούν χορτάτους για περισσότερο χρόνο.
Πολλά από αυτά όμως δεν έχουν και την καλύτερη γεύση.
Τα προϊόντα ολικής άλεσης παράγονται από αλεύρι ολικής άλεσης, δηλαδή αλεύρι για την παρασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκε ολόκληρος ο σπόρος του δημητριακού, σε αντίθεση με το άσπρο (επεξεργασμένο) αλεύρι, που προέρχεται μόνο από ένα μέρος του σπόρου, το ενδοσπέρμιο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr