Δάσκαλος καλωσορίζει τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό τραγουδώντας και γίνεται viral

Είτε έχετε παιδί που θα πάει στο νηπιαγωγείο είτε όχι, αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο.

Το μουσικό βίντεο «Welcome to Kindergarten» του εκπαιδευτικού Dwayne Reed γίνεται viral -και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι δάσκαλοι είναι καταπληκτικοί. Στο viral πλέον βίντεο, ο Dwayne φοράει παπιγιόν , παίζει κιθάρα και τραγουδά το τραγούδι του για το νηπιαγωγείο σε μια άδεια τάξη.

«Καλώς ήρθατε στο νηπιαγωγείο, όπου μπορούμε να μάθουμε και να παίξουμε. Ετοιμαστείτε για πολλή διασκέδαση που θα ακολουθήσει σήμερα». Αφού τελειώσει με το ρεφρέν- «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα δουλέψω σκληρά. Θα είμαι ευγενικός με κάθε τρόπο. Είμαστε έτοιμοι για την σημερινή διασκέδαση ;”- ο Dwayne ξεκινά να «ραπάρει» ένα- ένα, όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στο νηπιαγωγείο.

Τα συγκινητικά αυτά γράμματα μιας μαμάς με την κόρη της έγιναν viral στο Tik Tok

«Πολλή διασκέδαση, πολλά παιχνίδια, θα μάθουμε πώς να γράφουμε το όνομα και το επώνυμό μας. Να διαβάζουμε λέξεις που βλέπουμε, όπως «είμαι καλός» και να μοιραζόμαστε τα παιχνίδια μας, όπως πρέπει να κάνει κάθε φίλος».

Το φόντο στο βίντεο είναι μια αίθουσα νηπιαγωγείου, γεμάτη με πολύχρωμες εικόνες, έναν πίνακα και πολλά βιβλία. Στο βίντεο παρουσιάζονται τα βιβλία «KINDergarten» της Vera Ahiyya και «The King of Kindergarten» του Derrick Barnes. Ο τρυφερός νηπιαγωγός μιλά επίσης για μερικά ακόμα πράγματα που θα μάθουν και θα κάνουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, όπως το δέσιμο των παπουτσιών τους και το παιχνίδι στο διάλειμμα.

Tο τραγούδι του Dwayne για το νηπιαγωγείο είναι βέβαιο ότι θα κατευνάσει το άγχος της πρώτης μέρας για παιδιά και γονείς. «Η χρονιά του νηπιαγωγείου μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτική», παραδέχτηκε ο δάσκαλος , ο οποίος έχει έναν γιο πέντε χρονών. «Το βλέπω κάθε μέρα- τα παιδιά κλαίνε και το ίδιο και οι γονείς».

Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη στους γονείς της με ξεκαρδιστικό τρόπο

Μεταξύ των διάφορων συμβουλών του για το σχολικό άγχος, ο Dwayne υπογραμμίζει: «Να διαβάζετε στα παιδιά σας βιβλία για το σχολείο , να κάνετε την πρώτη μέρα ξεχωριστή και να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα και τους φόβους τους».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αξιαγάπητος νηπιαγωγός γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2016, την πρώτη χρονιά διδασκαλίας του, έγινε επίσης γνωστός για το μουσικό του βίντεο «Welcome to 4th Grade».

Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

Αγαπήθηκε τόσο πολύ από μαθητές, γονείς και δασκάλους που πλέον είναι διαθέσιμο στο Spotify, αν θέλετε να το ακούσετε.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε ένα παιδί που ξεκινά το νηπιαγωγείο , φεύγει για το πανεπιστήμιο ή κάτι ενδιάμεσο, το τρυφερό βίντεο του Dwayne Reed θα κάνει την καρδιά σας να «λιώσει».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved