Έκλαιγα στο αυτοκίνητο τη Γιορτή της Μητέρας γιατί κανένα από τα 6 παιδιά μου δεν με θυμήθηκε

Το βίντεο της μαμάς αυτής έγινε viral, αγγίζοντας χιλιάδες γονείς που ένιωσαν την ίδια απογοήτευση.

Μία Μαμά
Έκλαιγα στο αυτοκίνητο τη Γιορτή της Μητέρας γιατί κανένα από τα 6 παιδιά μου δεν με θυμήθηκε
Bigstock

Η Γιορτή της Μητέρας μπορεί να είναι δύσκολη για πολλές οικογένειες. Πολλές μαμάδες δεν νιώθουν ότι τις εκτιμούν όσο θα ήθελαν και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με τις ανθοδέσμες, το πρωινό στο κρεβάτι ή της ευχετήριες κάρτες .

Μια μαμά στο TikTok με το όνομα Kelsey Mayfield δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ξέσπασε για το γεγονός ότι δεν έλαβε ούτε ένα δώρο τη Γιορτή της Μητέρας, παρόλο που έχει έξι παιδιά.

Η μαμά αυτή καθόταν στο αυτοκίνητό της και μοιραζόταν με δάκρυα τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη των παιδιών της. Δυστυχώς, πολλές ακόμα μητέρες ταυτίστηκαν με την απογοήτευσή της.

Το βίντεο της μαμάς για τη γιορτή της μητέρας έγινε viral στο TikTok.

Το βίντεό της έχει προσελκύσει περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 250.000 likes. Μέχρι στιγμής, σχεδόν 15.000 χρήστες έχουν σχολιάσει επίσης.

Στη λεζάντα του βίντεο της στο TikTok, η Kelsey έγραψε: « 6 παιδιά και ούτε 1 κάρτα αλλά δεν πειράζει θα πάω να μαζέψω τα δικά μου λουλούδια 💐 #mothersday #wompwomp »

« Κάθομαι στο αυτοκίνητό μου και κλαίω τη Γιορτή της Μητέρας. Δεν μπορώ καν να μαζέψω τον εαυτό μου να βγω έξω και να πάρω ένα smoothie . », εξήγησε και συνέχισε « Ως κάποια που εγκατέλειψε ολόκληρη την καριέρα της και επικεντρώθηκα στα παιδιά μας γιατί χρειάζονται αγάπη και φροντίδα, που είναι η ανταμοιβή μου; Πουθενά. »

Τέλος, εξέφρασε τη βαθιά απογοήτευσή της που δεν καρπώθηκε τη « λάμψη όλης αυτής της προσπάθειας. »

Η Kelsey ολοκλήρωσε: « Από όλες τις ημέρες, τη Γιορτή της Μητέρας, θα περίμενε κανείς ότι αυτή θα ήταν η μέρα που θα έπαιρνα τη λάμψη όλης αυτής της προσπάθειας. »

Στα σχόλια πολλές και πολλοί συσχετίστηκαν με τα λόγια της.

Κάποια μαμά έγραψε: « Το να είσαι μαμά είναι η πιο άχαρη δουλειά. Τόσες πολλές θυσίες και τόσος χρόνος που ξοδεύεται για να διασφαλίσουμε ότι έχουν το καλύτερο, αλλά ποιος φροντίζει για εμάς; »

« Κλαίω όλη μέρα » , « Μαμά 4 παιδιών ηλικίας 19-27 ετών και ούτε μια κάρτα ή ένα τηλεφώνημα. »

Μια άλλη μαμά έφερε μια αχτίδα ελπίδας , γράφοντας: « Ο μεγαλύτερος γιος μου, μού έδωσε το πρώτο δώρο για το οποίο χρησιμοποίησε τα δικά του χρήματα. Είναι 19 ετών. Υπάρχει ελπίδα. »

Ακόμη μία μαμά έδωσε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση « Πήγα το Σαββατοκύριακο στην παραλία μόνη μου. Πήρα μια καρέκλα και μια ομπρέλα και διάβασα ένα ολόκληρο βιβλίο. Ήταν υπέροχα. Αγάπησε τον εαυτό σου για τη Γιορτή της Μητέρας ! »

Πηγή:cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved