Viral Tik Tok trend: Το νέο κόλπο που βρήκαν οι γονείς για να κοιμούνται εύκολα τα παιδιά

Όσο παράξενο και αν σας φανεί, πολλοί γονείς ισχυρίζονται ότι το...λάιμ βοηθά τα παιδιά να κοιμούνται σαν πουλάκια.

Viral Tik Tok trend: Το νέο κόλπο που βρήκαν οι γονείς για να κοιμούνται εύκολα τα παιδιά
Bigstock

Το διαδίκτυο είναι ένα μέρος που έχει hachs για σχεδόν όλες τις καθημερινές δυσκολίες. Από το πώς να θεραπεύσετε ένα κρυολόγημα με ό,τι έχετε στο ράφι της κουζίνας σας μέχρι το πώς να απομακρύνετε εύκολα την άμμο από τα πόδια των παιδιών πριν μπουν στο αμάξι.

Ποια είναι, λοιπόν, η τελευταία τάση; Οι γονείς να κόβουν λάιμ και να τα βάζουν στα δωμάτια των παιδιών τους. Ο στόχος δεν είναι να κρατήσουν μακριά τη δυσοσμία της πάνας, αλλά να ενθαρρύνουν τα παιδιά να κοιμηθούν όλη τη νύχτα. Τοποθετούν, λοιπόν, ένα μπολ με ένα κομμένο λάιμ στο παιδικό δωμάτιο. Τι είναι αυτό που έχει το λάιμ και υποτίθεται ότι βοηθάει τα μικρά να κοιμηθούν ήσυχα; Το αμυδρό άρωμα εσπεριδοειδών; Κάποια κρυμμένη μαγική ιδιότητα;

Η μαμά @allieee_smith μοιράστηκε την εμπειρία της σ' ένα πρόσφατο TikTok και παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε απλά να είναι μια σύμπτωση.Διαβάζοντας τα σχόλια, μπορείτε να δείτε ότι πολλοί ακόμα γονείς το έχουν δοκιμάσει και έχουν δει επιτυχία.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ένα κομμένο λάιμ στο δωμάτιο ενός μωρού το κοιμίζει αποτελεσματικά», εξηγεί η δρ Rebekah Diamond, παιδίατρος γιατρός και επίκουρη καθηγήτρια παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Columbia και συνεχίζει : «Αν και το συγκεκριμένο φαίνεται σχετικά ακίνδυνο, αξίζει πάντα να σκεφτόμαστε πριν δοκιμάσουμε κάτι και χαλάσουμε άσκοπα το χρόνο μας σε tik tok trends. Προσωπικά θα επικεντρωνόμουν στη συνεργασία με τον παιδίατρο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων κατά τη διάρκεια του ύπνου »

Ενώ τα λάιμ είναι ακίνδυνα για τα παιδιά, φροντίστε να τα κρατάτε μακριά από τα τετράποδα μέλη της οικογένειας, λέει η ειδικός ύπνου Sarah Bossio. Εξάλλου, θα μπορούσαν να είναι αρκετά επιβλαβή αν καταποθούν.

Δεδομένου ότι δεν φαίνεται να χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι γονείς είναι έτοιμοι να λάβουν οποιαδήποτε βοήθεια .

Πηγή: tinybeans.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved