Αντηλιακό Naif και φύγαμε για τις πιο ξέγνοιαστες βουτιές του καλοκαιριού μας

Αν θέλουμε να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη περιποίηση στο παιδί μας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και ολόκληρο τον χρόνο, μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στα προϊόντα της Naif.

Αντηλιακό Naif και φύγαμε για τις πιο ξέγνοιαστες βουτιές του καλοκαιριού μας

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην «καρδιά» του καλοκαιριού και αυτό σημαίνει πως έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές παρέα με το μικρό μας. Και κάπως έτσι, δεν βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε οικογενειακώς το μαγιό μας, να επιβιβαστούμε στο αυτοκίνητο και να απολαύσουμε την άμμο, τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά στις υπέροχες ελληνικές παραλίες.

Ωστόσο, όσο ξέγνοιαστος και αν πρόκειται να είναι κάθε γονιός μαζί με το παιδί του στις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχει κάτι στο οποίο παραμένει σχολαστικά συνεπής: Η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού για την επιδερμίδα του, το οποίο θα το προστατεύει στις ατέλειωτες εξορμήσεις μας στην παραλία και εμείς ξέγνοιαστοι, δεν θα χορταίνουμε να ακούμε τα γέλια του. Τι θέλουμε; Ένα αντηλιακό που να αντανακλά όλη την ακτινοβολία του ήλιου από το δέρμα του, να έχει… 0 χρόνο αναμονής αλλά και να αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά.

Και ακριβώς αυτό, έρχεται να μας το προσφέρει η αντηλιακή σειρά Naif και κάτι μας λέει πως πέρα από τον ασφαλή «σύμμαχο» μας για την προστασία των παιδιών μας, θα αποτελέσει και δική μας επιλογή για την αντηλιακή περιποίηση μας. Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα;

Κανείς δεν βγαίνει στον ήλιο, χωρίς αντηλιακό

Αυτή είναι η συμφωνία που ανανεώνει κάθε γονιός με το παιδί του, όταν κυρίως πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, φέτος στη συμφωνία μας πρόκειται να υπάρξει μία νέα «συνθήκη»: Η νέα αντηλιακή σειρά της Naif, με φυσικά μεταλλικά φίλτρα UV από ψευδάργυρο, χωρίς μικροπλαστικά και με SPF 50 για την καλύτερη δυνατή προστασία.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε το Naif αντηλιακό γαλάκτωμα με άρωμα και από την άλλη, το Naif αντηλιακό σπρέι χωρίς άρωμα. Κατάλληλα και τα δύο για το πρόσωπο και το σώμα των μικρών μας -ακόμα και αν έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, προστατεύουν το δέρμα τους, χάρη στα mineral UV φίλτρα που διαθέτουν και αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου. Και δεν σταματούν εκεί, διότι «ακούνε» τις ανάγκες των παιδιών και την ανυπομονησία τους για να παίξουν στη θάλασσα, γι’ αυτό λένε «αντίο» στο κλασικό μισάωρο αναμονής για τη δράση του αντηλιακού και δρουν απευθείας μετά την εύκολη εφαρμογή τους.

Είτε λοιπόν επιλέξουμε το αντηλιακό γαλάκτωμα, είτε το αντηλιακό σπρέι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγουμε απευθείας για τις βουτιές μας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε να τα ανανεώνουμε κάθε δύο ώρες.

Fact: Ας μην ξεχνάμε πως πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό όλο τον χρόνο, ιδιαίτερα παιδιά, βρέφη και ενήλικες με ευαισθησίες του δέρματος. Και αυτό, διότι ακόμα και με συννεφιά ο ήλιος μπορεί να αποδειχθεί βλαβερός, μιας και τα σύννεφα μπλοκάρουν μόνο το 20% της ηλιακής ακτινοβολίας.

Δεν ξεχνάμε την after sun περιποίηση

Η αλήθεια είναι πως όσο αντηλιακό και να βάλουμε στο μικρό μας, μετά από την έκθεσή του στον ήλιο, έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Γι’ αυτό η αντηλιακή σειρά της Naif ολοκληρώνεται με το Naif ενυδατικό γαλάκτωμα after sun, με aloe vera, κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα του.

Και αν αναρωτιόμαστε τι μπορεί να του προσφέρει, αρκεί να δούμε το χαμόγελο ευχαρίστησής του μετά την πρώτη εφαρμογή του cooling after sun στην επιδερμίδα του. Και κάπως έτσι, ένα γαλάκτωμα με φυτική γλυκερίνη για να μην ξηραίνει το δέρμα του και χωρίς μικροπλαστικά και mineral oils, συνδυαστικά με τα αντηλιακά της σειράς, μπορούν να αποτελέσουν τους καλοκαιρινούς μας φυσικούς «συμμάχους» -χωρίς χημικά.

Extra tip: Αν θέλουμε να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη περιποίηση στο παιδί μας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και ολόκληρο τον χρόνο, μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στα προϊόντα της Naif για το μπάνιο του -θρεπτικό, ενυδατικό σαμπουάν, ενυδατικό gel μπάνιου, χαλαρωτικό αφρόλουτρο, αλλά και γενικότερα, για την φροντίδα του ευαίσθητου δέρματός του -μαλακτική λοσιόν σώματος, ενυδατικό balm για μασάζ σώματος χωρίς άρωμα, κρέμα αλλαγής πάνας χωρίς άρωμα.

Επειδή τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με τις ώρες στην παραλία και εμείς λατρεύουμε να τα βλέπουμε χαμογελαστά και ξέγνοιαστα, ένα είναι το σίγουρο: Οφείλουμε να είμαστε από τώρα προετοιμασμένες με την αντηλιακή σειρά της Naif, απαλλαγμένη από χημικά και με 100% φυσικά συστατικά, πριν ανακαλύψουμε οικογενειακώς τον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό μας. Μετά από έναν κρύο χειμώνα, άλλωστε, μας αξίζει λίγη παραπάνω ξεγνοιασιά και χαλάρωση, έτσι δεν είναι;

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved