Ζωγραφίζοντας τα φρούτα του καλοκαιριού - Δωρεάν χρωμοσελίδες

Ετοιμαστείτε για μια πολύχρωμη περιπέτεια ζωγραφικής με αυτές τις όμορφες φρουτοκαλοκαιρινές χρωμοσελιδες.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ζωγραφίζοντας τα φρούτα του καλοκαιριού - Δωρεάν χρωμοσελίδες
Bigstock

Αξιολάτρευτα και όμορφα σχέδια με καλοκαιρινά φρούτα που τα παιδιά θα λατρέψουν. Διαλέξαμε για εσάς 6 καλοκαιρινά φρούτα: κεράσια, φραγκόσυκα, φράουλες, καρπούζι, σταφύλια και βερίκοκα.

Ένωσε τις τελείες χρωμοσελίδες summer edition για παιδιά

Μιλήστε για το κάθε φρούτο ξεχωριστά, ζητήστε από τα παιδιά σας να διαλέξει τα τρία αγαπημένα του και έπειτα ζωγραφίστε μαζί τα φρούτα που βάζετε στο τραπέζι σας.

Κεράσια

Τα κεράσια είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού για μικρούς και μεγάλους. Δροσερά, με αυτήν την γλυκόξινη γεύση τους, τα κεράσια είναι ένα υγιεινό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.

Μάθετε περισσότερα για τα κεράσια εδώ.

Φραγκόσυκα

Τα φραγκόσυκα προσφέρουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία λόγω του πλούσιου θρεπτικού προφίλ και των βιοδραστικών τους ενώσεων. Μεταξύ άλλων έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, όπως φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και βεταλαΐνες, τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες και στην μείωση της φλεγμονής.

Φράουλες

Ξέρατε ότι οι φράουλες είναι το μόνο φρούτο που έχει τους σπόρους εξωτερικά; Ότι κάθε φράουλα έχει 200 σπόρους; Ναι, ναι αυτά είναι μερικά από τα πολλά fun facts που μπορείτε να αναφέρετε στα παιδιά σας.

Καρπούζι

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι, δε γίνεται. Το ζουμερό και δροσερό αυτό φρούτο δε λείπει από το ψυγείο μας και το απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά μικροί και μεγάλοι. Το καρπούζι, εκτός από την υπέροχη γλυκιά γεύση του, είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό και για τις ελάχιστες θερμίδες που έχει. Γνωρίζατε όμως ότι είναι και ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο φρούτο για την υγεία των παιδιών;

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σταφύλια

Τα σταφύλια είναι ένα από τα παλαιότερα φρούτα στη Γη. Υπάρχουν περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια.

Βερίκοκα

Τα βερίκοκα είναι από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού. Μπορούμε να τα βρούμε σε κάθε μανάβικο και σούπερ μάρκετ, είναι νόστιμα και τρώγονται εύκολα εντός κι εντός σπιτιού. Επιπλέον, είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και είναι καλή πηγή βιταμίνης C και φλαβονοειδών, ενώ περιέχουν και βιταμίνη Β3, σίδηρο, χαλκό, κάλιο και φυτικές ίνες.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πώς θα εκτυπώσετε δωρεάν τις χρωμοσελίδες με τα καλοκαιρινά φρούτα

  1. Πατήστε επάνω στην κάθε φωτογραφία και κάντε δεξί κλικ.
  2. Επιλέξτε «Save image as» «Αποθήκευση ως»
  3. Αφού την αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας, επιλέξτε εκτύπωση.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved