Μπαμπάς βοηθάει τη γυναίκα του μετά τον τοκετό και γίνεται viral- Δείτε γιατί

O Edgar δείχνει πώς οι νέοι μπαμπάδες μπορούν να βοηθήσουν τις συντρόφους τους να αναρρώσουν και να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινότητα με το νεογέννητο μωρό.

Μπαμπάς βοηθάει τη γυναίκα του μετά τον τοκετό και γίνεται viral- Δείτε γιατί

Η Iris και ο Edgar Diaz (@datdiazcouple) στο TikTok είχαν αρκετά μεγάλο κοινό, αλλά ο αριθμός των θαυμαστών τους αυξήθηκε ακόμα περισσότερο όταν το ζευγάρι μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Edgar να φροντίζει τη σύζυγό του Iris την τρίτη ημέρα μετά τον τοκετό. Στο βίντεο, το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάνε στο πρώτο ραντεβού με τον παιδίατρο.

Ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να είναι κάτι «viral» αλλά να είναι ο κανόνας, ο Edgar είναι ο ιδανικός υποστηρικτικός σύντροφος, ο οποίος φροντίζει για όλα: Βοηθά την Iris χωρίς να του το ζητήσει η ίδια και γενικά είναι καταπληκτικός καθώς προσπαθεί να φροντίσει και το νέο μωρό.

Το τέταρτο τρίμηνο είναι κάτι που δεν συζητείται αρκετά, και οι πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με ένα νεογέννητο είναι κάτι το εξαντλητικό.

Πόσο μάλλον, εάν είστε νέος γονιός, αυτό μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο, επειδή το έχετε προφανώς παραπάνω άγχος.

Αν είστε μαμά, όχι μόνο αντιμετωπίζετε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα προσπαθείτε να αναρρώσετε από τον τοκετό. Ανεξάρτητα από το αν γεννήσατε φυσιολογικά ή με καισαρική τομή , το σώμα σας χρειάζεται ξεκούραση.

Ενώ ο τοκετός μπορεί να είναι μαγικός και ενδυναμωτικός, ας το παραδεχτούμε, το σώμα σας πέρασε πολλά.

Ο Edgar, όμως, είναι το παράδειγμα προς μίμηση. Το βίντεο ξεκινά με τον ίδιο να βάζει την σύζυγό του στο κρεβάτι για να θηλάσει το μωρό. Στη συνέχεια, την τυλίγει με μια πετσέτα καθώς εκείνη βγαίνει από ένα το ντουζ και έπειτα τη βοηθά να φορέσει τα ρούχα της.

Καθώς η Iris ετοιμάζεται, στρώνει το κρεβάτι και απλώνει τόσο τα ρούχα του μωρού και όσο και τα ρούχα της ίδιας στο κρεβάτι. Ύστερα, της φτιάχνει ένα τσάι και ένα νόστιμο σάντουιτς και πριν τη βοηθήσει να φορέσει τα ρούχα της, της δίνει ένα φιλί.

Θυμάστε να προσπαθείτε να σκύψετε μετά τον τοκετό; Ήταν ένας εφιάλτης. Αλλά ο Edgar είναι εκεί για την Iris, λέγοντάς της ότι είναι «τέλεια» καθώς στρέφει την κάμερα πάνω της τώρα που είναι ντυμένη και δείχνει πανέμορφη κρατώντας στην αγκαλιά της το νέο και μικροσκοπικό μέλος της οικογένειας.

Μπαμπάδες, παρακαλώ λάβετε υπόψη σας τι είδους υποστήριξη χρειάζεται η σύζυγός σας κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων (και όχι μόνο!) μετά τον τοκετό.

Οι μαμάδες χρειάζονται ξεκούραση αφού δημιούργησαν έναν άνθρωπο! Μερικές φορές το να έχουν απλώς χρόνο να κάνουν ένα μπάνιο για να νιώσουν και πάλι «φυσιολογικές» μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved