Ονόματα εμπνευσμένα από τη δημοφιλή σειρά «Bridgerton»

Από το Αλίκη μέχρι το Πηνελόπη και από το Αντώνης μέχρι το Φίλιππος, αυτά είναι τα  ονόματα από την πιο hot σειρά.

Ονόματα εμπνευσμένα από τη δημοφιλή σειρά «Bridgerton»
Bigstock

Είναι η εποχή του Bridgerton! Καθώς όλες είδαμε, με κομμένη την ανάσα, όλη την τρίτη σεζόν ήρθε η ώρα να μάθετε τη σημασία των ονομάτων των χαρακτήρων της σειράς και ίσως να πάρετε λίγη έμπνευση για το όνομα του μικρού σας.

Κοριτσίστικα ονόματα

Αλίκη

Αλίκη σημαίνει ευγενής. Η Alice (Αλίκη) είναι η σύζυγος του Will και είναι ακριβώς αυτό - ευγενής. Ειδικά τώρα που ο μεγαλύτερος γιος της είναι μέρος της αριστοκρατίας πλέον.

Σάρλοτ

Το όνομα της είναι η θηλυκή εκδοχή του Charles (Κάρολος) και σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος. Είναι η βασίλισσα της παράστασης. Ανέλαβε αυτόν τον ρόλο επειδή ο σύζυγός της δεν είναι καλά.

Χρησηίδα

Χρησηίδα σημαίνει χρυσός . Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον κατάλληλο και ιδανικό σύζυγο.

https://www.instagram.com/p/Cbk_WEfuDgw/

Δάφνη

Η Δάφνη είναι η βασική πρωταγωνίστρια της πρώτης σεζόν. Σημαίνει νίκη. Σύμφωνα με την μυθολογία, μια νύμφη μετέτρεψε τη Δάφνη σε δάφνη για να αποφύγει την ανεπιθύμητη προσοχή του Απόλλωνα. Στη σειρά, είναι η μεγαλύτερη κόρη των Bridgerton.

Φραντσέσκα

Φραντσέσκα σημαίνει ελεύθερη. Δεν τη νοιάζει αν η ίδια η βασίλισσα της Αγγλίας είναι έτοιμη να της βρει σύζυγο, εκείνη θα διαλέξει όποιον θέλει!

Ζενεβιέβ

Ζενεβιέβ είναι γαλλικό όνομα και σημαίνει είτε λευκό κύμα είτε γυναίκα. Στο ρόλο της ως μοδίστρα, μαθαίνει όλα τα κουτσομπολιά και τους έρωτες της πόλης.

Πηνελόπη

Το όνομα της Πηνελόπης προέρχεται από την Οδύσσεια του Ομήρου. Το όνομά της σημαίνει «μοδίστρα» και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχο για την αγαπημένη μας Pen καθώς «υφαίνει» το δρόμο της στην αγκαλιά του κ. Collin Bridgerton.

Φιλίπα

Φιλίπα είναι το όνομα που δίνεται σε κάποιον που αγαπά τα άλογα.

Σιένα

Το όνομα Σιένα είναι εμπνευσμένο από μια πόλη της Τοσκάνης. Υπάρχουν αρκετές όπερες στην Τοσκάνη, οπότε το όνομα ταιριάζει απόλυτα στην αγαπημένη σοπράνο του Λονδίνου από την πρώτη σεζόν.

Βιολέτα

Η Βιολέτα είναι η μητριάρχης της οικογένειας Bridgerton και το όνομά της αντικατοπτρίζει το βιολετί λουλούδι ή το μωβ χρώμα. Πιέζει τον Anthony να ανταποκριθεί στο ρόλο του «άνδρα του σπιτιού ».

Αγορίστικα ονόματα

Αντώνης

Ο Αντώνης (Anthony) είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Bridgeton. Το όνομά του σημαίνει ανεκτίμητος.

Γιώργος

Γιώργος σημαίνει είτε αγρότης είτε γη. Ο αγρότης George είναι ο αγαπημένος σύζυγος της βασίλισσας Charlotte, οπότε αυτό ταιριάζει απόλυτα.

Γρηγόρης

Το όνομα Γρηγόρης σημαίνει άγρυπνος. Είναι ο νεότερος της οικογένειας Bridgerton.

Μάρκος

O Μάρκος είναι το τέλειο όνομα για έναν άνδρα αυθόρμητο και διεκδικητικό, καθώς το όνομα σημαίνει κυριολεκτικά «πολεμοχαρής».

https://www.instagram.com/p/C7ywkrDOCiw/

Φίλιππος

Το Φίλιππος είναι ο μικρότερος αδελφός του σερ George. Είναι ευγενής με την έννοια ότι ορκίζεται να παντρευτεί τη Marina και να φροντίσει το παιδί, επειδή ο αδελφός του θα ήθελε να κάνει το ίδιο.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved