Facts και χαρακτηριστικά των μωρών του Οκτωβρίου

Μωρά του Οκτωβρίου: Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Μαργαρίτα Νικολάου
Facts και χαρακτηριστικά των μωρών του Οκτωβρίου
Bigstock

Επηρεάζεται ο χαρακτήρας μας από τον μήνα που γεννηθήκαμε; Μάλλον ναι, μιας και υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στο γεγονός ότι η συμπεριφορά και άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας κάποιου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον μήνα που γεννιέται.

Παιδί -Ζυγός: Ένα παιδί που αγαπά είναι δοτικό και ισορροπημένο

Τα μωρά του Οκτωβρίου είναι ξεχωριστά και αν το μικρό σας έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα (ή πρόκειται να γεννήσετε αυτόν τον μήνα), είμαστε σίγουρες ότι για να βρίσκεστε εδώ σίγουρα θέλετε να διαβάσετε τι κάνει ξεχωριστό το δικό σας παιδί.

*Αν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο σε ηλικία, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα χαρακτηριστικά και να δείτε αν όντως έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Σκορπιό

Fun Facts για τα μωρά του Οκτωβρίου

1. Τα μωρά που γεννιούνται τον Οκτώβρη είναι ρομαντικά

Όσοι έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι αρκετά ρομαντικοί. Άρα αξίζει να γνωρίζετε ότι ερωτεύονται και αγαπούν με όλη τους την καρδιά και την ψυχή. Ο έρωτας έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία και σημασία γι' αυτούς και δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να δείξουν στο σύντροφό τους πόσο πολύ τον αγαπούν και τον νοιάζονται, αλλά και πόσο σημαντικοί είναι γι' αυτόν.

2. Είναι αρκετά γοητευτικά

Αν κάποιος αποπνέει γοητεία, αυτός πρέπει να είναι κάποιος που έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο. Αυτά τα παιδιά έχουν μια απαράμιλλη γοητεία που μπορεί να μαγέψει τον οποιονδήποτε, και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, μεγαλώνοντας αυτά τα παιδιά είναι πολύ καλά στο να κερδίζουν τις καρδιές των άλλων. Είναι γεμάτα αισιοδοξία και θετικότητα που προσελκύει τους ανθρώπους.

3. Είναι ήρεμα

Τα παιδιά του Οκτώβριου συγκρατούν τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις μέσα τους. Η χαλαρή τους στάση τους προσδίδει μια πολύ χαλαρή φύση. Δεν προσελκύουν προβλήματα και πιστεύουν ότι κάνουν περισσότερους φίλους παρά εχθρούς. Προσπαθούν επίσης να μείνουν μακριά από αρνητικούς ανθρώπους ή ανθρώπους που προσπαθούν να τους προκαλέσουν νευρικότητα. Εν ολίγοις, είναι κατά κάποιο τρόπο εσωστρεφείς και τους αρέσει να κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους.

6 +1 χαρακτηριστικά των παιδιών του Σεπτεμβρίου που τα κάνουν ξεχωριστά

4. Τα παιδιά του Οκτωβρίου έχουν επιμονή

Αυτά τα μικρά είναι αρκετά επίμονα και ό,τι αναλαμβάνουν ή ξεκινούν, θα το τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι ένα έργο ή μια δουλειά, θα προσπαθήσουν 100% για να λύσουν το πρόβλημα και να βρουν μια λύση γι' αυτό.

fthinoporines-drastiriothtes.jpg

5. Είναι αρκετά ευαίσθητα

Αυτά τα παιδιά σπάνια ξεσπούν τα συναισθήματά τους, το θυμό ή τις ανησυχίες τους στους γύρω τους. Σε περίπτωση που νιώθουν φόβο ή νευρικότητα, προτιμούν να το κρατήσουν μέσα τους. Είναι πολύ ευαίσθητα, με ενσυναίσθηση απέναντι στους άλλους ανθρώπους και αντί να σας αντιμετωπίσουν, μπορεί να σας προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας. Δεν τους αρέσει να κρίνουν τους ανθρώπους.

6. Τα μωρά του Οκτωβρίου έχουν θετική ενέργεια

Τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα, τείνουν να είναι πολύ αισιόδοξα και θετικά στην προσέγγισή τους απέναντι σχεδόν στα πάντα στη ζωή. Δεν τα παρατάνε ποτέ και αν αποφασίσουν να πετύχουν κάτι, δεν σταματούν μέχρι να πετύχουν αυτό που σκέφτηκαν. Ακόμη και αν συναντήσουν μια αποτυχία, δεν σταματούν και εργάζονται ακούραστα για την επίτευξη των στόχων τους.

7. Τα παιδιά του Οκτωβρίου είναι... σπάταλα

Είτε έχουν χρήματα είτε τα στερούνται, θέλουν να έχουν πολυτελή πράγματα. Αν έχουν χρήματα θα αγοράσουν ό,τι επιθυμούν και όταν δεν τα έχουν, θα κάνουν οικονομίες για μεγάλο χρονικό διάστημα για να αγοράσουν αυτό που θέλουν. Δεν τους αρέσει μόνο να ξοδεύουν χρήματα για τον εαυτό τους, αλλά τους αρέσει επίσης να κακομαθαίνουν τους αγαπημένους τους με επίσης ακριβά δώρα.

8. Είναι πανέξυπνα

Γενικά έχουν καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και είναι πρόθυμα να μάθουν. Θέλουν να αποκτήσουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Έχουν την τάση να παρατηρούν και να αναλύουν διάφορες καταστάσεις και στη συνέχεια να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις που συνήθως ικανοποιούν τους πάντες. Οι άλλοι συχνά ζητούν τη συμβουλή τους επειδή έχουν εξαιρετικές ιδέες και είναι πολύ έξυπνοι.

9. Τα παιδιά του Οκτωβρίου ζουν το παρόν

Όσοι γεννιούνται τον Οκτώβριο πιστεύουν ότι τη ζωή πρέπει να ζει κανείς στο έπακρο. Δεν τους αρέσει να ανησυχούν για το μέλλον ή το παρελθόν και προτιμούν να ζουν τη στιγμή. Δεν ανησυχούν για το τι θα συμβεί αύριο, επειδή είναι επικεντρωμένοι σε αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβρη ζουν περισσότερο

10. Έχουν «μεγάλη» καρδιά και πιστεύουν στην δικαιοσύνη

Σύμφωνα με την αστρολογία τα μωρά που γεννιούνται τον Οκτώβριο είναι πολύ ζεστά, φιλικά και ευγενικά. Δεν τους αρέσει να είναι αντιπαθείς και έτσι προσπαθούν και καταβάλλουν προσπάθειες να είναι φιλικά και ευγενικά με όλους όσους συναναστρέφονται. Δεν τους αρέσει να πληγώνουν κανέναν και ακόμα και αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι, μπορεί να το κάνουν μόνο και μόνο για να κάνουν τους φίλους ή τους κοντινούς τους ανθρώπους να νιώσουν άνετα. Όσοι έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι ευγενικοί, καλοί φίλοι και πάνω απ' όλα έχουν «μεγάλη» καρδιά που τους χωράει όλους.

Τέλος, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο πιστεύουν στην ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη. Το μωρό σας είναι πολύ πιθανό να σας πει την αλήθεια αντί να σας την κρύψει, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σας.

πηγή: parenting.firstcry.com

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved