Οι μπάρες της Jennifer Garner που κάθε μαμά πρέπει να φτιάξει

Οι μπάρες της Jennifer Garner που κάθε μαμά πρέπει να φτιάξει

Μπάρα σοκολάτας με φυστίκια.

Bigstock

Της αρέσει να μαγειρεύει και αυτό φαίνεται μέσα από τα βιντεάκια που συχνά αναρτά η διάσημη ηθοποιός στα social media.

Όταν τα παιδιά κοιμούνται, η Jennifer Garner, παίρνει το βιβλίο μαγειρικής και αρχίζει να δημιουργεί. Αυτή τη φορά έφτιαξε πεντανόστιμες, υγιεινές και λαχταριστές μπάρες σοκολάτας με γάλα καρύδας και φυστίκια.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό η ίδια, αρχίζει τη μαγειρική, ακολουθεί τα βήματα του βιβλίου βήμα-βήμα, πηγαίνει για ύπνο και το πρωί που ξυπνά τις βρίσκει παγωμένες και έτοιμες για κατανάλωση.

https://www.instagram.com/p/CprDQn8AZcx

Προετοιμασία: 20'

Eκτέλεση: 30'

Υλικά

  • 340 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • 4 κ.τ.σ. απαλό φυστικοβούτυρο
  • 2 κούπες άγλυκα φλέικς καρύδας
  • 1 κούπα ψημένα κάσιους
  • 1 κούπα κομμένους στη μέση χουρμάδες
  • 410 ml πλήρες γάλα καρύδας
  • 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1/4 κούπας μέλι
  • 1 κ.τ.σ. λάδι καρύδας
  • 1 κ.τ.σ. υγρή βανίλια
  • 3/4 κούπας ψημένα φιστίκια

Βήματα

  • Σε ένα πυρέξ 20Χ15 απλώστε αντικολλητικό χαρτί.
  • Λιώστε 170 γραμμάρια κουβερτούρα μαζί με 2 κ.τ.σ. φυστικοβούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων.
  • Ανακατέψτε το μείγμα καλά και απλώστε το στο αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
  • Συνεχίστε με το μούλτι. Βάλτε μέσα τα φλεικς καρύδας με τα κάσιους. Μόλις θρυμματιστούν καλά, προσθέστε τους χουρμάδες και πολτοποιήστε ξανά.
  • Βγάλτε από το ψυγείο την παγωμένη σοκολάτα και απλώστε επάνω το μείγμα από τα κάσιους και τους χουρμάδες. Πιέστε καλά μέχρι να απλωθεί σε όλο το ταψί. Βάλτε το ξανά στο ψυγείο.
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και το μέλι.
  • Αφήστε βράσει για περίπου 10 λεπτά και μέχρι να δημιουργηθεί μια όμορφη καραμέλα.
  • Αφαιρέστε από το μάτι της κουζίνας, αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά και έπειτα ρίξτε μέσα το λάδι καρύδας, τη βανίλια και τα φιστίκια.
  • Βγάλτε από το ψυγείο το ταψί και απλώστε το μείγμα από πάνω. Με μια μαρίζ βοηθήστε το μείγμα να απλωθεί από άκρη σε άκρη.
  • Βάλτε ξανά το πυρέξ στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
  • Πριν βγάλετε ξανά το πυρέξ από το ψυγείο για την τελευταία στρώση σοκολάτας, λιώστε στο φούρνο μικροκυμάτων την υπόλοιπη σοκολάτα μαζί με το φυστικοβούτυρο που περίσσεψε.
  • Βγάλτε το πυρέξ, απλώστε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και βάλτε ξανά στο ψυγείο.
  • Αφήστε να παγώσει καλά και έπειτα κόψτε σε μπάρες.
  • Αποθηκεύστε στο ψυγείο για πάνω από μια εβδομάδα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved