Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο: Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Ένα φαγητό με άρωμα Ιταλίας που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Το κοτόπουλο υπάρχει στο εβδομαδιαίο διατροφολόγιό μας και σήμερα ο Άκης έχει μία εναλλακτική πρόταση για να το μαγειρέψουμε. Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο, ένα πιάτο εύκολο, υγιεινό που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
Υλικά:
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
- 5 κλ. θυμάρι, φρέσκο
- 4 φέτες μοτσαρέλα
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
- 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή
- 600 γρ. μπρόκολο, σε μπουκετάκια
- 1 ντομάτα, κομμένη σε μισοφέγγαρα
- 1/4 ματσάκι βασιλικό, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com