Θρεπτική σούπα γκούλας με μοσχάρι και λαχανικά από τον Άκη Πετρετζίκη
Τέλεια φθινοπωρινή σούπα.
Καθώς το σκηνικό του καιρού αλλάζει και το κρύο είναι πιο αισθητό, οι ζεστές σούπες έχουν την τιμητική τους.
Ο Άκης Πετρετζίκης σας συστήνει να δοκιμάσετε την νόστιμη σούπα γκούλας με μοσχάρι, λαχανικά και πολλή πάπρικα ( αν βεβαίως σας αρέσει). Φυσικά έχει κι άλλα υλικά όπως πατάτες και καρότα. Δείτε τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι, ελιά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμύδια
3 σκ. σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
3 κ.σ. πάπρικα
500 γρ. πατάτες
250 γρ. καρότα
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1200 γρ. ζωμό, κοτόπουλου
Για το σερβίρισμα
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.σ. μαϊντανό
ψωμί
Διαβάστε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com